Op voorraad
Gratis bezorgd
€ 99,00
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met
  • Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
  • Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten: 1980
Spaarpunten: 99
meer Info
Voorbeelden
-
+
  • Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
  • We ship worldwide info

De Suisin High Carbon messen zijn gemaakt van Japans carbon staal. Deze staalsoort kan heel scherp geslepen worden en is makkelijker zelf te slijpen dan roestvast staal. Wel zal het staal gaan verkleuren met gebruik door de patinalaag die gevormd wordt. Dit doet niets af van het snijden, sterker nog in Japan laten chefkoks vol trots de unieke patina vorming op hun mes zien.

  • 21 cm Koksmes voor vlees, vis, groenten en fruit
  • High Carbon Japans Staal 58HRC
  • Slijpwijze 70/30
  • Westers handvat

Na gebruik moet het mes  goed gedroogd worden anders is er kans op roest. De patinalaag maakt het staal minder vatbaar hiervoor. Is er toch roest ontstaan? Dan is dit makkelijk te verwijderen met een spons of een roestgum. Smeer het mes regelmatig in met een beetje olie om het in de beste staat te houden.

Het westerse handvat is gemaakt voelt gelijk vertrouwd aan en geeft het mes een mooie balans.

Zoek je een mes dat je moeiteloos scherp kan houden en ben je niet bang voor een beetje onderhoud? Dan is de Suisin High Carbon serie een aanrader.

Specificaties

Product Details
Soort Mes
Categorie Messen
Serie Suisin High Carbon
Gewicht 159 gram
Details Mes
Staaleigenschap Roestvrij staal
Soort mes Gyuto, Koksmes
Staalsoort SK5
Lemmet afwerking Migaki | Gepolijst
Lemmet lengte 210 mm
Totale lengte 330 mm
Lemmet hoogte 46 mm
Lemmet Dikte (hiel) 1.8 mm
Lemmet Dikte (midden) 1.6 mm
Lemmet Dikte (1cm van punt) 0.5 mm
Slijpwijze Dubbelzijdig Geslepen
Bekijk Meer
Heft Info
Heft/Handvat Type Westers (Yo)
Heft Materiaal Pakkahout
Heft lengte 115 mm
Rechts- of Linkshandig Links- en Rechtshandig
UPC 6154429217212