Scharen

Een goede schaar is een onmisbare tool in elk huishouden. Voor het openen van verpakkingen, knippen van haren, snoeien van bloemen, of het bijhouden van je nagels. Natuurlijk doe je dit niet allemaal dezelfde schaar. We hebben voor elke toepassing de juiste schaar die het knippen een stuk makkelijk maakt.

Lees meer in onze gidsen

We begrijpen dat het kiezen uit de vele modellen moeilijk kan zijn. In onze winkel helpen we je graag bij het zoeken. Heb je geen tijd om naar Amsterdam te komen? Lees dan onze keuzehulpen om zelf de juiste schaar te vinden.
Kom je er niet uit? Dan staan we voor je klaar via telefoon, mail of WhatsApp

Waarom bij ons kopen

Als slijper en winkel (sinds 1980) weten we precies waar een goede schaar aan moet voldoen. We voelen direct of een schaar iets waard is. Dit merken we aan het staal en het knipgevoel. In de loop van jaren hebben we samen met onze professionele klanten een mooie selectie samengesteld. We hebben niet het grootste assortiment aan scharen, maar wel de meest weloverwogen.

gratis graveren bij een schaar

Laat je schaar gratis graveren!

Geef je een schaar cadeau? Of wil je de schaar persoonlijk maken?
Laat hem dan bij aanschaf gratis graveren met een naam of persoonlijke boodschap. Hiermee maak je de schaar uniek zonder iets extra's te betalen.


Je kunt dit aangeven bij het bestellen van de schaar.


scharen slijpen

Laat je scharen slijpen

Knipt je schaar niet meer lekker? Breng hem dan langs (of stuur hem op)! We slijpen hem weer zo scherp als nieuw.

Lees er hier meer over

Welke schaar gebruik je voor...

Wist je dat er grote verschillen zijn tussen de verschillende modellen scharen? Zo mag je een stofschaar nooit gebruiken voor het knippen van plastic en karton. Lees hier alles over de verschillen tussen de scharen.

Er zijn geen producten in deze categorie.