Onze kookwinkel in Amsterdam West

Al meer dan 30 jaar zijn wij te vinden op de Kinkerstraat in Amsterdam West. Begonnen als professionele slijper maar uitgegroeid naar een uitgebreide kookwinkel en graveerstudio in Amsterdam.

Hier vind je alle producten die ook op onze website staan en nog veel meer. Onze winkel staat bekend om zijn volle bezetting van producten. Zo is er in elk hoekje iets leuks te vinden en wordt iemand die de tijd neemt vaak beloond met een product dat bijna nergens te vinden is.

Hier kun je ons vinden

Kinkerstraat 267-271
1053ES Amsterdam


Telefoon: 020-6122824
Whatsapp: Klik hier
Email: info@meesterslijpers.nl

Vragen? Neem hier contact met ons op

Openingstijden winkel:
Maandag - vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: gesloten

de winkel

Graveerdagen
Maandag - zaterdag: 09:00 - 17:30
Meer over het graveren

Onze Slijpdagen
Woensdag en vrijdag: 09:00 - 16:00
Meer over het slijpen

 

Familie

We zijn een echt familiebedrijf. Vader, moeder, 3 zonen, zwager, tantes en natuurlijk de aanhang lopen rond in de winkel. Omdat ieder familielid een eigen specialiteit heeft, is er altijd wel iemand die een antwoord heeft op je vraag, en dat doen we graag.

We weten dat goed gereedschap het halve werk is en helpen je graag aan manieren om het koken makkelijk en leuker te maken. Lees hier meer over onze familie.

Een kleine greep uit ons assortiment

Hieronder enkele foto's die de sfeer van onze kookwinkel laten zien. We hebben nog véél meer mooie producten en breiden het assortiment wekelijks uit. Zoek je iets dat wij niet hebben? Dan doen we er alles aan om het voor je te regelen.

Neem een kijkje in onze winkel

Eind 2017 heeft Google speciale foto's gemaakt van onze winkel. Zo kan je er virtueel rondlopen. Wij staan natuurlijk niet stil en ondertussen ziet de winkel er alweer anders uit. Kom gezellig langs.

Kookwinkel, slijper en graveerstudio

Naast een kookwinkel kun je bij ons ook terecht om je messen en scharen te laten slijpen of producten te laten graveren. Het slijpen wordt op woensdag en vrijdag gedaan en je kunt er op wachten als je een afspraak maakt.

Het graveren kan op twee manieren namelijk met een diamantpunt of een laser. Koop je een product bij ons en wil je het laten graveren? Dan doen we dat soms gratis (messen en kinderbestek) en anders voor een scherpe prijs. Kom langs in onze winkel in Amsterdam West.

Alles voor de (hobby) chef

Alle producten die je in onze kookwinkel vindt zijn door ons speciaal uitgekozen. Zo hebben we in elke prijsklasse een product dat bij je past.

Uiteraard hebben we veel producten die bij andere kookwinkels ook te koop zijn, maar we zijn geen dozenschuivers. Je kunt met al je vragen bij ons terecht en we kunnen je precies laten weten waarom een bepaald mes of pan beter geschikt is voor bepaalde doeleindes.

Kom je snel langs?

6 dagen per week staan we voor je klaar in onze Kookwinkel in Amsterdam. We hopen je daar snel te zien want hoewel we blij zijn met onze webshop klanten vinden we het toch leuker om je persoonlijk te spreken en assisteren.

Uiteraard kun je 7 dagen per week terecht op onze webshop die we ook helemaal zelf onderhouden. Alle bestellingen worden persoonlijk door ons verpakt en verzonden. Ook het mailcontact wordt door onszelf gedaan dus je weet altijd met wie je belt/chat/mailt.