Onze kookwinkel in Amsterdam West

Al meer dan 30 jaar zijn wij te vinden op de Kinkerstraat in Amsterdam West. Begonnen als professionele slijper maar uitgegroeid naar een uitgebreide kookwinkel en graveerstudio in Amsterdam.

Uiteraard vind je hier bijna alle producten die we ook op onze website hebben staan en vaak ook meer. Onze winkel staat bekend om zijn volle bezetting van producten. Zo is er in elk hoekje wel iets leuks te vinden en wordt iemand die de tijd neemt vaak beloond met een product dat bijna nergens te vinden is.

Hier kun je ons vinden

Kinkerstraat 267-271
1053ES Amsterdam


Telefoon: 020-6122824
Whatsapp: Klik hier
Email: info@meesterslijpers.nl

Vragen? Neem hier contact met ons op

Openingstijden winkel:
Maandag - vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: gesloten

de winkel

Graveerdagen
Maandag - zaterdag: 09:00 - 17:30
Meer over het graveren

Onze Slijpdagen
Woensdag en vrijdag: 09:00 - 16:00
Meer over het slijpen

 

Familie

Wij zijn een echt familiebedrijf. Vader, moeder, 3 zonen, zwager, tantes en natuurlijk de aanhang lopen rond in de winkel. Omdat ieder familielid een eigen specialiteit heeft is er altijd wel iemand die een antwoord heeft op je vraag, en dat doen we graag.

We weten dat goed gereedschap het halve werk is en helpen je graag aan manieren om het koken makkelijk en leuker te maken. Lees hier meer over onze familie.

Een kleine greep uit ons assortiment

Hieronder een aantal foto's die de sfeer van onze kookwinkel laten zien. We hebben nog vééél meer mooie producten en breiden het assortiment wekelijks uit. Zoek je iets dat wij niet hebben? Dan zullen wij er alles aan doen om toch voor je te regelen.

Neem een kijkje in onze winkel

Eind 2017 heeft Google speciale foto's gemaakt van onze winkel. Zo kan je virtueel rondlopen in onze winkel. Wij staan natuurlijk niet stil en ondertussen ziet de winkel er alweer anders uit dus deze virtuele rondleiding geeft geen actueel beeld. Kom daarvoor gezellig langs in onze winkel die elke maand vernieuwd.

Kookwinkel, slijper en graveerstudio

Naast een uitgebreide kookwinkel kun je bij ons ook terecht om je messen, scharen en tondeuses te laten slijpen of producten te laten graveren. Het slijpen wordt op woensdag en vrijdag gedaan en je kan er zelfs op wachten als je van te voren een afspraak maakt.

Het graveren kan op 2 verschillende wijzes namelijk met een diamantpunt of een laser. Wil je iets laten graveren en koop je het product bij ons dan kunnen wij het graveren voor een scherpe prijs aanbieden. Kom langs in onze winkel in Amsterdam West.

Alles voor de (hobby) chef

Alle producten die je in onze kookwinkel vindt zijn door ons speciaal uitgekozen. Zo hebben we in elke prijsklasse een product dat bij jou past.

Uiteraard hebben we veel producten die bij andere kookwinkels ook te koop zijn maar wij zijn geen dozenschuivers. Zo kun je met al je vragen bij ons terecht en kunnen we je precies laten weten waarom een bepaald mes of pan beter geschikt is voor bepaalde doeleindes.

Kom je snel langs?

6 dagen per week staan we voor je klaar in onze Kookwinkel in Amsterdam. We hopen je daar snel te zien want hoewel we blij zijn met onze webshop klanten vinden we het toch leuker om je persoonlijk te spreken en assisteren.

Uiteraard kun je 7 dagen per week terecht op onze webshop die wij ook helemaal zelf onderhouden. Alle bestellingen worden persoonlijk vanuit de winkel door ons verpakt en verzonden. Ook het mailcontact wordt door onszelf gedaan dus je weet altijd met wie je belt/chat/emailt.

Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.