Kookwinkel in Amsterdam

Al meer dan 30 jaar zijn wij te vinden op de Kinkerstraat in Amsterdam West. Begonnen als professionele slijper maar uitgegroeid naar een uitgebreide kookwinkel en graveerstudio in Amsterdam.

Hier vind je alle producten die ook op onze website staan en nog veel meer. Onze winkel staat bekend om zijn volle bezetting van producten. Zo is er in elk hoekje iets leuks te vinden en wordt iemand die de tijd neemt vaak beloond met een product dat bijna nergens te vinden is.

Hier kun je ons vinden

Kinkerstraat 267-271
1053ES Amsterdam

Link naar Google Maps

Telefoon: 020-6122824

Whatsapp: Klik hier

Email: info@meesterslijpers.nl

Vragen? Stuur een bericht

Openingstijden

Winkel

Maandag - vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: gesloten

Slijperij

Maandag - vrijdag: 09:00 - 14:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Graveerstudio

Maandag - Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten

Een kleine greep uit ons assortiment

Hieronder enkele foto's die de sfeer van onze kookwinkel laten zien. We hebben nog véél meer mooie producten en breiden het assortiment wekelijks uit. Zoek je iets dat wij niet hebben? Dan doen we er alles aan om het voor je te regelen.

Meer dan een kookwinkel!

messen slijpen

Laat je messen professioneel slijpen!


Breng je een mes op een werkdag voor 14:00? Dan is het dezelde dag weer vlijmscherp. Vraag ook naar onze Japanse Premium slijpservice!


Meer over slijpen
producten graveren

Graveerstudio: Geef een uniek cadeau!


Koop een mes of kinderbestek en laat het Gratis graveren. Maar ook planken, glazen en andere cadeaus kun je voor een kleine meerprijs laten graveren.


Meer over Graveren

Familie bedrijf

We zijn een echt familiebedrijf. Vader, moeder, 3 zonen, zwager, tantes en natuurlijk de aanhang lopen rond in de winkel. Omdat ieder familielid een eigen specialiteit heeft, is er altijd wel iemand die een antwoord heeft op je vraag, en dat doen we graag.

We weten dat goed gereedschap het halve werk is en helpen je graag om het koken makkelijk en leuker te maken.

Lees hier meer over het team.

Persoonlijk en Eerlijk advies

Bij ons vind je niet alle producten, alleen degene die we zelf getest hebben en waar we achter staan. Dit betekent niet dat we alleen dure producten verkopen. We zien onszelf als een combinatie van buurtsuper en speciaalzaak. Zo hebben we naast de beste pannen ook gootsteenzeefje en flessenlikkers.


Uiteraard hebben we veel producten die bij andere kookwinkels ook te koop zijn, maar we zijn geen dozenschuivers. We helpen je graag met al je vragen en kunnen je eenvoudig adviseren waarom een bepaald mes of pan beter geschikt is voor jouw doeleindes.


We hopen je snel te zien want hoewel we blij zijn met onze webshop klanten vinden we het toch leuker om je persoonlijk te spreken en assisteren.

Wil je ons beter leren kennen?

Lees dan een van de volgende artikelen of ga naar onze Blog voor handige tips en weetjes

Ontmoet de familie Onze winkel in Amsterdam Onze geschiedenis Word lid van onze nieuwsbrief