Bamix Actie: Ontvang een waardebon t.w.v. € 10,- bij aankoop van een Bamix Staafmixer

Bamix Staafmixers

De Bamix staafmixers hebben hun waarde wel bewezen in de afgelopen vijftig jaar door het grote aantal tevreden gebruikers over de gehele wereld. Het is ook de mixer die door de beste chefkoks wordt gebruikt in de horeca. De Bamix staafmixers hebben een zuinige en krachtige motor waardoor hij werkelijk alle ingrediënten kan snijden en hakken. Alle onderdelen die met voedsel in aanraking komen, zijn roestvrij en nemen geen smaak en geur op. Door de ergonomische handgreep houdt de Bamix staafmixer lekker vast, mede doordat de bedieningsknop op een prettige plek zit. Daardoor is de machine gemakkelijk in en uit te schakelen tijdens het verwerken van voedsel. Ook voor mensen met kleine handen is de bamix gemakkelijk te bedienen

Iedere Bamix staafmixer is multifunctioneel te gebruiken doordat ze allemaal standaard worden geleverd met een klopmes, mixmes en multimes (en kunnen worden uitgebreid met een vleesmes). Door de pootjes om het mesje heen, kunnen de mesjes nooit de pan, het glas of een kom beschadigen. Babyvoeding, sauzen, soepen de Bamix draait zijn hand er niet voor om. Door de lange staaf (de gastro modellen zijn er zelfs tot 35cm), past hij met gemak in grotere potten en pannen. Doordat de Bamix staafmixers uistekend waterdicht zijn, kunnen deze eenvoudig onder stromend water gereinigd. Daarbij zit op elke model een 10 jaar garantie op de motor.

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 38
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.