Zout- En Pepermolens

Velen kennen Peugeot van de auto’s en de fietsen, maar al lang daarvoor (rond 1840) begon Peugeot met het maken van peper- en koffiemolens. Nu, meer dan 160 jaar later, produceert Peugeot meer dan 2 miljoen molens per jaar in haar fabriek in Quingey, in het oosten van Frankrijk.

Inmiddels gelden de molens van Peugeot als de beste ter wereld. En dat is niet vreemd. Want Peugeot staat voor het beste maalwerk èn de mooiste modellen. Op het maalwerk van de molens van Peugeot geldt maar liefst levenslange garantie. En voor ieder specerij is er een eigen maalwerk, dat steeds het beste uit het specerij weet te halen.

Naast de vertrouwde klassieke modellen van hout zijn er schitterende modellen in roestvrijstaal, in acryl en in mooie materiaal-combinaties. De kleinste molen is 9 cm, de grootste maar liefst 110 cm! Kortom voor ieder wat wils. Bij modellen met acryl erin verwerkt zijn de peper- en zoutkorrels zichtbaar. Van elk model is er een peper- en zoutmolen beschikbaar.

Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.