Jouw Wahl, Moser en Andis Tondeuse specialist

Ervaar zelf hoe fijn het is om een echt goede tondeuse te gebruiken. Het scheren en trimmen gaat veel eenvoudiger en bij iedere beweging worden alle haartjes geknipt. Daarom verkopen wij alleen Moser, Wahl en Andis tondeuses, want deze zijn kwalititief vele malen beter dan tondeuses van bijvoorbeeld Babyliss, Remington en Phillips. De aanschafprijs is dan wel hoger, maar van een Andis, Moser of Wahl tondeuse zul je veel langer plezier hebben. De motoren zijn rustig en van superkwaliteit. Veel van onze klanten gebruiken hun Moser of Wahl tondeuse al meer dan 20 jaar.

Tondeuses en trimmers

Hieronder de keuze tussen trimmers en tondeuses. Zoek je een machine voor het scheren van je hoofdhaar? Dan kun je het beste gaan voor een tondeuses. Is het voor je baard- lichaamshaar? Dan is een trimmer met zijn kleinere messen een betere keus. Kom je er niet uit? Gebruik dan onze keuzehulp.

Alle Wahl, Moser en Andis onderdelen verkrijgbaar

Doet je tondeuse het slecht of niet meer? Grote kans dat je met het vervangen van een onderdeel je er weer jaren plezier van hebt. Wij hebben een grote collectie onderdelen op voorraad. Zit het onderdeel er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij zullen ons uiterste best voor je doen om het onderdeel toch te krijgen.

Onderhoud en Repareren

Waarom bij ons kopen?
  • Al meer dan 35 jaar de Wahl, Moser en Andis specialist
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Eigen technische dienst
  • Bijna alle onderdelen leverbaar

Uiteraard slijpen en reparen wij tondeuses. Dit doen wij echter alleen met tondeuses en trimmers van de merken Wahl, Moser, Andis, Oster en Aesculap. Voor veel voorkomende reparaties hebben wij een aantal video's opgenomen zodat je deze makkelijk zelf thuis kunt uitvoeren. En lukt het je niet dat ben je altijd welkom in onze winkel in de Kinkerstraat in Amsterdam.

Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.