Scharen

Elk huishouden heeft in ieder geval één goede schaar nodig. Voor alledaagse dingen zoals het openmaken van verpakkingen en verwijderen van labels. Maar ook voor het bijhouden van je nagels, je haar of het snoeien van je planten.  De juiste schaar maakt het stuk makkelijker. We helpen je graag zoeken naar de juiste schaar.

40 jaar ervaring

Als slijper en winkel weten we precies waar een goede schaar aan moet voldoen. We voelen direct of een schaar iets waard is. Dit merken we aan het staal en het knipgevoel. In de loop van jaren hebben we samen met onze professionele klanten een mooie selectie samengesteld. We hebben niet het grootste assortiment aan scharen, maar wel de meest weloverwogen.

Scharen Professioneel slijpen

Uiteraard kunnen de modellen die we verkopen geslepen worden. Zo kun je er vanuit gaan dat de schaar bijna een leven meegaat. We slijpen de scharen uiteraard zelf dus je bent hem  nooit lang kwijt. Lees meer over het slijpen

Gegraveerde scharen

Geef je een schaar cadeau? Of wil je de schaar persoonlijk maken? Laat hem dan bij aanschaf gratis graveren met je naam of een persoonlijke boodschap. Hiermee maak je de schaar uniek zonder iets extra's te betalen.

Koopgidsen

We begrijpen dat het kiezen uit de vele modellen moeilijk kan zijn. In onze winkel helpen we je graag bij het zoeken. Heb je geen tijd om naar Amsterdam te komen? Lees dan onze keuzehulpen om zelf de juiste schaar te vinden. Kom je er niet uit? Dan staan we voor je klaar via telefoon, mail of WhatsApp

Er zijn geen producten in deze categorie.