Messen slijpen en scharen slijpen

Je kunt je slijpwerk afleveren in onze winkel.
Messen op werkdagen ingeleverd liggen de volgende dag geslepen voor je klaar


slijpen met passie

Het professioneel messen slijpen, dat is waar het mee begon. Maar het is nog steeds waar ons bedrijf om draait. Waar de techniek misschien veranderd en verbeterd is, blijft het eind resultaat van ons werk zo dat onze klanten er voor terug komen.

Ons vak is zo ambachtelijk, dat de moderne techniek ons niet kan inhalen. Gereedschap dat uit een fabriek komt, zal nooit zo scherp zijn dan wanneer het door ons geslepen is. Doordat de slijptechniek van vader op zoon doorgegeven is, kan de ambacht niet geëvenaard worden door anderen. Wij hebben een oprechte passie voor messen slijpen.

Horeca Haal- en brengservice

Al veel restaurants in Amsterdam zijn vaste klant bij ons voor het slijpen van messen. Wij bieden een haal/breng service inclusief leenmessen. Door middel van een telefoontje of appje kun je ons bereiken. Dit kan voor het slijpen van messen zijn, maar ook voor andere vragen of spoedbestellingen. Hierdoor kun je je blijven richten op je eigen business. Zonder zich zorgen te maken over je dienstverlening.

Uiteraard kunnen ook nieuwe klanten ons altijd bellen.

Maak hier vrijblijvend een afspraak

Vakkundig slijpen van kappersscharen en manicure tools

Ook veel professionele kappers en pedicures zijn vaste klant bij ons. Wij slijpen je messen, scharen, scheermessen en scharen met veel zorg. Scharen die gevallen zijn kunnen wij ook repareren in onze slijperij. Zo kunnen we garanderen dat je nooit lang zonder je belangrijke gereedschap zit.

Ook als kapper in Amsterdam kun je gebruik maken van onze haal/breng service. Door middel van een telefoontje of appje komen wij langs, en verzorgen wij je gereedschap met zorg. Heb je echt haast? Dan doen wij er alles aan om je gereedschap zo snel mogelijk weer scherp bij je af te leveren.

Maak hier vrijblijvend een afspraak

Messen slijpen ook voor consumenten en hobbyisten

Uiteraard zien wij ook graag alle thuisgebruikers bij ons komen met hun slijpwerk. Messen, scharen en tondeuses, alles slijpen wij weer vlijmscherp. Het maakt bij ons niet uit welk merk je hebt of waar je de producten heeft gekocht.

Elke mes, elke schaar en zelfs schaatsen die wij slijpen herstellen wij in originele staat of eigenlijk nog scherper. Na onze behandeling zijn al je producten Meesterlijk SCHERP!

We staan voor je klaar in onze winkel op de Kinkerstraat 271 in Amsterdam en zullen met zorg je producten slijpen en/of repareren. Bekijk hieronder de lijst van alle producten die wij slijpen.

Prijslijst

Hieronder zie je de prijzen van de meest voorkomende gereedschappen. Uiteraard is er meer mogelijk dus staat jouw verzoek er niet bij neem dan contact met ons op.

Messen slijpen
1 Keukenmes (glad of gekarteld) € 7,50
Vanaf 2 Keukenmessen (glad of gekarteld) € 6,50 per stuk
Tafelmessen (glad of gekarteld) € 3,00
Zakmessen € 6,00
Stermessen en Rondje € 12,00
Bijlen € 13,00
Snijmachine messen € 33,50
Verzorgingsproducten slijpen
Kappersscharen € 14,95
Effileerscharen € 14,95
Gereedschap slijpen
Stofscharen tot 20 cm € 9,50
Stofscharen vanaf 20 cm € 12,50
Beitels € 7,50
Gutsen € 7,50
Boekbindersmessen € 6,50

Slijpdagen en afleverpunt

Je slijpwerk kun je inleveren in onze winkel op de Kinkerstraat 271 in Amsterdam. Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen per email via info@meesterslijpers.nl of of je kan ons bellen via 020-6122824.

Hoe lang duurt het slijpen?

De slijper is aanwezig van maandag tot en met vrijdag. Slijpwerk dat op deze voor 12 uur wordt ingeleverd, is dezelfde dag klaar.
Na 12 uur zal het de volgende dag klaar zijn. Indien je haast hebt, kun je ons bellen voor het maken van een afspraak.

Slijpen of Graveren

Veel mensen verwarren slijpen met graveren. Met slijpen bedoelen wij het scherp maken van gereedschap. Wil je een product personaliseren? Dan kun je het 6 dagen per week bij ons laten graveren. Meer over het graveren van producten.

Zelf messen slijpen?

zelf messen slijpen met deze handige tools

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan diverse hulpmiddelen voor het slijpen en onderhouden van uw messen en scharen. Deze zijn verkrijgbaar in onze winkel of via onze webshop. Van wetstenen met diverse grofheden en diamanten of keramische aanzetstalen tot handmatige slijpertjes die je bij elke slijpbeweging helpen. Wil je meer informatie over het slijpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eerlijk advies.

Slijpcursus
Zelf leren slijpen? Volg dan onze cursus!

lees hier meer

We staan voor je klaar!

Meesterslijper Thomas en zijn zoon Berend