Leatherman Multitools

De beste Leatherman Multitools

Leatherman is de ontwerper van de originele multitool. Al meer dan 30 jaar staan de Leatherman multitools bekend als de beste in hun soort. Tegenwoordig zijn er meer dan 30 verschillende soorten multitools verkrijgbaar en hebben ze ook een ruim assortiment aan handige gadgets, zakmessen en zaklampen. Wij kunnen elk model leveren maar hebben op onze website alleen de populairste multitools staan. Al deze modellen zijn ook te koop in onze winkel in Amsterdam. Overige modellen kunnen we altijd voor je bestellen; neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken.

Leatherman Multitools kopen? Gratis graveren!

Bij aankoop van je Leatherman kunnen wij deze gratis voor je graveren met een naam, datum of zelfs een logo/tekening. Hierbij heb je de mogelijk om de gravure erin te laten krassen of te lasermarkeren. Beide gravures blijven er voor nagenoeg altijd op staan. Zo heb je een unieke Leatherman die helemaal aan jouw stijl is aangepast.

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 50
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.