Victorinox zakmessen

Al meer dan 100 jaar maakt Victorinox werelds beroemdste zakmessen. Wanneer je het hebt over een Zwitsers zakmes (ook bekend als "Schweizer Messer") dan ziet iedereen gelijk het iconische ontwerp met de rode behuizing en een schild met kruis als logo voor zich. De messen zijn ooit ontwikkeld voor het leger (vandaar de naam the Original Swiss Army Knife) hoewel ze in de loop der jaren uitgegroeid zijn tot complete multitools.

Complete assortiment Victorinox bij ons te koop
Bij ons kun je terecht voor het complete assortiment van Victorinox dat verkijgbaar is. Zo hebben wij alle klassieke modellen maar ook speciale modellen zoals het kindvriendelijke My First Victorinox, de compacte Swisscards, en zelfs een speciale modellen voor golfers en sigarenliefhebbers.

We hebben de zakmessen ingedeeld qua grootte. Zoek je een bepaalde functie?  Gebruik dan de toolfinder om snel het best passende model voor jou te vinden. Op zoek naar een speciaal model? Neem vrijblijvend contact met ons op via mail of tel: 0206122824 en we gaan ons best doen om dat model voor je te regelen.

maak je Victorinox uniek
Koop je een Victorinox zakmes bij ons? Dan kun je deze gratis laten bedrukken met een naam of persoonlijke tekst.

 

Sorteren op:
Weergegeven:
         

Victorinox @ Work

€ 84,95 € 89,50
         

Victorinox Alpineer Zakmes

€ 21,63 € 25,35
         
         
         
 
         
         
 
         
         
         
         
         
         
         
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 119
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.