Beoordelingen

Alles voor onze klanten

Als echte ondernemers familie weten we dat goede service op de eerste plaats staat. We zijn dankbaar voor elke klant die wij mogen ontvangen in onze winkel en webshop. Gelukkig wordt dit door jullie gewaardeerd en laten jullie dit blijken bij diverse beoordelingsites. Dankzij jullie staan we op de 1ste plaat bij Trustpilot, zijn we een klasse shop bij Beslist.nl en scoren we goed op Google en Facebook.

5 sterren op Google

5 Sterren op Google.nl

Klasse shop op  Beslist

Klasse shop op Beslist.nl

Nr 1 op Trustpilot

Nummer 1 op Trustpilot

We lezen elke beoordeling persoonlijk en horen uiteraard ook graag wanneer we iets kunnen verbeteren. En is er iemand niet tevreden? Dan zullen we altijd reageren en met een gepaste oplossing komen. Namens het hele team (familie) willen we jullie dan ook van harte bedanken voor alle mooie beoordeling. Dankzij jullie worden we alleen maar beter!

Laat weten of je tevreden over ons bent!

Ben je tevreden?

We doen ons best om de informatieve en persoonlijkste service te geven, maar daarvoor hebben we jouw mening nodig. We horen graag of we je naar tevredenheid hebben geholpen. Laat hier een beoordeling achter bij een van de 5 bekendste sites. Kies degene die jij zelf het beste kent en laat weten wat je van ons vindt.

Ben je niet tevreden

Uiteraard kan er wel eens iets fout gaan of niet volgens verwachting gaan. Graag horen we van je waar je niet tevreden mee bent of wat we kunnen verbeteren. We zullen ons best doen om dit optelossen en je toch een positieve ervaring te geven zover dit mogelijk is. Neem contact met ons op door ons te mailen op info@meesterslijpers.nl of te bellen naar 020-6122824 of door te chatten door rechtsonder op de Chat met ons knop te drukken.

 

beoordeel ons op Google

Heb je een gmail of google plus account? Plaats dan gemakkelijk met 1 klik een beoordeling via je eigen Gmail.

Beoordeel ons op Google
yelp beoordelingen

Ben je een Yelp gebruiker? Log dan hier in en laar een beoordeling achter en deel uw mening.

Beoordeel ons op Yelp
beslist beoordelingen

De grootste vergelijking site van Nederland.
Laat andere klanten weten wat je van ons vindt.

Beoordeel ons op Beslist.nl
deel ons op Facebook

We zijn ook te vinden op Facebook. Deel je ervaring met ons.

Beoordeel ons op Facebook
trustpilot beoordelingen

Werkt alleen als je een ordernummer hebt
Ben je bekend met Trustpilot? Log snel in met je Facebook account en plaats een review.

Beoordeel ons op Trustpilot
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.