- Achteraf betalen: na 14 dagen met
- Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
- Gratis bezorgd (in Nederland)
- Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
- 30 dagen bedenktijd
- Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
- We ship worldwide info
Traditionele Japanse messen van Kai. Deze messen zijn speciaal ontworpen voor het uiterst precies snijden van vis en groenten.
Hoog carbon roestvrij staal
De messen zijn gemaakt van roestvrij staal met een hoog carbon gehalte. Dit zorgt ervoor dat ze lang scherp blijven en makkelijk zelf te slijpen zijn. De messen zijn eenzijdig geslepen. Hierdoor zijn de messen extra scherp en blijft voedsel minder plakken bij het snijden. Wel is het als beginner even wennen. Een eenzijdig geslepen mes moet je namelijk iets anders sturen dan een normaal geslepen mes.
- Eenzijdig geslepen
- High carbon roestvast staal
- Handvat van pakkahout
- Hexagon vorm
Handvat
Het handvat is gemaakt van pakkahout in de vorm van een zeshoek (hexagon). Pakkahout wordt gemaakt door hout en hars op hoge druk te impregneren. Het resultaat is een “houtsoort” dat geen onderhoud nodig heeft en watervast is. De combinatie van het pakkahout en de vorm zorgt ervoor dat je altijd een goede grip hebt.
Ben je op zoek naar een eenzijdig geslepen mes dat nauwelijks onderhoud nodig heeft? Dan is de Kai Seki Mago Roku Kinju serie een aanrader.
Specificaties
Product Details | |
Soort | Mes |
Categorie | Messen |
Serie | Kai Seki Magoroku Kinju |
Details Mes | |
Staal Type | Roestvrij staal |
Soort mes | Yanagiba |
Staalsoort | Daido 1K6 high-carbon stainless |
Hardheid (Rockwell HRC) | 58 |
Lemmet lengte | 210 mm |
Lemmet hoogte | nan |
Bekijk Meer |
UPC | 4901601438598 |
---|