Zakelijk Bestellen

Vanaf het begin zijn wij van de Meesterslijpers één grote familie en daarin ben jij natuurlijk van harte welkom! Persoonlijk contact heeft bij ons een hoge prioriteit. Nu is het mogelijk om elkaar nog beter te leren kennen en zo elkaar beter van dienst te zijn. Speciaal voor zakelijke contacten hebben we mooie services. Maak jij daar al gebruik van?

1. Zakelijke bestellingen in één account

Voor zakelijke bestellingen op bedrijfsnaam bieden we jou graag een kosteloos, zakelijk account aan. Deze komt met speciale service en handige voordelen.

2. Bestellen op rekening

Je bestelling is binnen enkele klikken geplaatst en achteraf ontvang je de factuur. Geen gedoe meer met cardreaders en TAN-codes. De boekhouding zal je dankbaar zijn!

3. Persoonlijke contactpersoon

We vinden het belangrijk om jou te leren kennen, daarom wordt één van onze broers aangewezen tot jouw vaste contactpersoon. Zo kunnen we elkaar nog beter van dienst zijn.

4. Zakelijke kortingen

Het leven is al duur genoeg, daarom ontvang je unieke acties en speciale kortingen op ons breed assortiment.

5. Offertes op maat

Met onze laser- en diamantpunt graveermachine en onze UV printer kunnen we vrijwel alles personaliseren, bijvoorbeeld een relatiegeschenk of een cadeau. Wij denken graag met je mee en zorgen voor een extra scherpe prijs.

6. We denken met je mee

Relatiegeschenken, nieuw personeel? We helpen je graag met het meedenken wat je hier voor nodig hebt. 

Nog een reden nodig om samen te werken? Hadden we al gezegd dat het geheel kosteloos is? We horen graag van je!

Meld je hieronder aan

Zakelijk Bestellen

  • Bijvoorbeeld: 12345678 (nl) of BE123456789 (BE)

Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.