Uitverkocht
Tijdelijk uitverkocht
Gratis bezorgd
€ 255,00
- Achteraf betalen: na 14 dagen met
- Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
- Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten:
5099
Spaarpunten:
509
-
+
- Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
- 30 dagen bedenktijd
- Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
- We ship worldwide info
Omschrijving
Dit prachtige mes is met de hand gesmeed door Yoshimi Kato, schoonzoon van Hiroshi Kato. Hij is leerling geweest bij Kanehiro en Hiroshi-San en heeft het smeden dus van de beste geleerd. Naast de messen die hij voor Masakage maakt, heeft hij ook een eigen series.
Deze serie is dun gesmeed van Silver 3 / Ginsan staal. Hierdoor is het ook licht en blijft het aangenaam om mee te snijden, zelfs voor de kok met lange dagen. Het staal heeft Nashiji afwerking wat het mes een wat ruigere uitstraling geeft. Het mes is op Japanse wijze geslepen en snijdt moeiteloos.
- Koksmes met een lengte van 21 cm
- Met een gyuto kun je vlees, vis, groenten en fruit snijden
- Ginsan Silver 3 staal
- 61 HRC Rockwell
- Laser (dun lemmet)
- Licht van gewicht
- Nashiji Afwerking
- Gemaakt in Echizen, Japan
Specificaties
Product Details | |
Soort | Mes |
Categorie | Messen |
Serie | Yoshimi Kato Ginsan Nashiji |
Gewicht | 164 gram |
Details Mes | |
Staal Type | Roestvrij staal |
Soort mes | Gyuto, Koksmes |
Staalsoort | Ginsan 3 |
Hardheid (Rockwell HRC) | 61 |
Lemmet hoogte | 47 mm |
Lemmet afwerking | Damast |
Herkomst staal | Japans |
Lemmet lengte | 215 mm |
Totale lengte | 370 mm |
Lemmet Dikte (hiel) | 3 mm |
Lemmet Dikte (midden) | 2 mm |
Lemmet Dikte (1cm van punt) | 0.8 mm |
Slijpwijze | Dubbelzijdig Geslepen |
Bekijk Meer |
UPC |
---|