- Achteraf betalen: na 14 dagen met
- Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
- Gratis bezorgd (in Nederland)
- Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
- 30 dagen bedenktijd
- Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
- We ship worldwide info
Dit prachtige mes is met de hand gesmeed door Yoshimi Kato, schoonzoon van Hiroshi Kato. Hij is leerling geweest bij Kanehiro en Hiroshi-San en heeft het smeden dus van de beste geleerd. Naast de messen die hij voor Masakage maakt, heeft hij ook een eigen series.
- Gyuto met een lemmet van 21 cm
- Voor het snijden van vlees, vis, groenten en fruit
- Handgesm eed SG2 staal
- 32 lagen Donker Geëtst Damast
- 63 HRC Rockwell
- Licht van gewicht
- Handvat van eikenhout met een rode krop van rozenhout
SG2 staal met donker geëtst damast
Dit mes is gemaakt van vlijmscherp SG2 roestvrij poederstaal met een hardheid van 63 HRC Rockwell. De harde kern wordt beschermd door 32 lagen roestvrij staal in een prachtig patroon. Na het smeden zijn de lagen geëtst waardoor ze donker zijn geworden.
Specificaties
Product Details | |
Soort | Mes |
Categorie | Messen |
Gewicht | 150 gram |
Details Mes | |
Staal Type | Roestvrij staal |
Soort mes | Gyuto, Koksmes |
Staalsoort | SG-2 |
Hardheid (Rockwell HRC) | 63 |
Lemmet afwerking | Damast |
Herkomst staal | Japans |
Lemmet lengte | 215 mm |
Totale lengte | 350 mm |
Lemmet hoogte | 46 mm |
Lemmet Dikte (hiel) | 1.9 mm |
Lemmet Dikte (midden) | 1.9 mm |
Lemmet Dikte (1cm van punt) | 0.9 mm |
Slijpwijze | Dubbelzijdig Geslepen |
Bekijk Meer |