Uitverkocht
Tijdelijk uitverkocht
Gratis bezorgd
€ 329,00
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met
  • Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
  • Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten: 6579
Spaarpunten: 328
meer Info
Voorbeelden
-
+
  • Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
  • We ship worldwide info

Dit prachtige mes is met de hand gesmeed door Yoshimi Kato, schoonzoon van Hiroshi Kato. Hij is leerling geweest bij Kanehiro en Hiroshi-San en heeft het smeden dus van de beste geleerd. Naast de messen die hij voor Masakage maakt, heeft hij ook een eigen series.

  • Gyuto met een lemmet van 21 cm
  • Voor het snijden van vlees, vis, groenten en fruit
  • Handgesm eed SG2 staal
  • 32 lagen Donker Geëtst Damast
  • 63 HRC Rockwell
  • Licht van gewicht
  • Handvat van eikenhout met een rode krop van rozenhout

SG2 staal met donker geëtst damast

Dit mes is gemaakt van vlijmscherp SG2 roestvrij poederstaal met een hardheid van 63 HRC Rockwell. De harde kern wordt beschermd door 32 lagen roestvrij staal in een prachtig patroon. Na het smeden zijn de lagen geëtst waardoor ze donker zijn geworden.

Specificaties

Product Details
Soort Mes
Categorie Messen
Gewicht 150 gram
Details Mes
Staal Type Roestvrij staal
Soort mes Gyuto, Koksmes
Staalsoort SG-2
Hardheid (Rockwell HRC) 63
Lemmet afwerking Damast
Herkomst staal Japans
Lemmet lengte 215 mm
Totale lengte 350 mm
Lemmet hoogte 46 mm
Lemmet Dikte (hiel) 1.9 mm
Lemmet Dikte (midden) 1.9 mm
Lemmet Dikte (1cm van punt) 0.9 mm
Slijpwijze Dubbelzijdig Geslepen
Bekijk Meer
Heft Info
Heft/Handvat Type Japans (Wa)
Heft Materiaal Eikenhout
Heft lengte 128 mm
Rechts- of Linkshandig Links- en Rechtshandig