Uitverkocht
Tijdelijk uitverkocht
Gratis bezorgd
€ 525,00
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met
  • Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
  • Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten: 10500
Spaarpunten: 525
meer Info
Voorbeelden
-
+
  • Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
  • We ship worldwide info

Dit prachtige mes is met de hand gesmeed door Yoshimi Kato, schoonzoon van Hiroshi Kato. Hij is leerling geweest bij Kanehiro en Hiroshi-San en heeft het smeden dus van de beste geleerd. Naast de messen die hij voor Masakage maakt, heeft hij ook een eigen series.

  • Gyuto met een lemmet van 24 cm
  • Voor het snijden van vlees, vis, groenten en fruit
  • Handgesmeed Aogami Super staal
  • Beschermd met 11 lagen rvs staal
  • Kurouchi en Nashiji afwerking
  • 63 HRC Rockwell
  • Licht van gewicht
  • Premium handvat van Esdoornhout

Aogami Super Carbon staal met damast

Dit mes is gemaakt van vlijmscherp carbon Aogami Super staal met een hardheid van 63 HRC Rockwell. Het lemmet heeft een Kurouchi afwerking met daaronder 11 lagen damast van roestvrij staal. De damastlagen beschermen de harde kern terwijl de Kurouchi laag ervoor zorgt dat voedsel tijdens het snijden minder blijft plakken.

Specificaties

Product Details
Soort Mes
Categorie Messen
Serie Yoshimi Kato Aogami Super Damast Kurouchi
Gewicht 237 gram
Details Mes
Staal Type Carbon
Soort mes Gyuto, Koksmes
Staalsoort Aogami Super
Hardheid (Rockwell HRC) 63
Lemmet afwerking Damast
Herkomst staal Japans
Lemmet lengte 240 mm
Totale lengte 375 mm
Lemmet hoogte 53 mm
Lemmet Dikte (hiel) 2.4 mm
Lemmet Dikte (midden) 2.1 mm
Lemmet Dikte (1cm van punt) 0.7 mm
Slijpwijze Dubbelzijdig Geslepen
Bekijk Meer
Heft Info
Heft/Handvat Type Westers (Yo)
Heft Materiaal Esdoornhout
Heft lengte 122 mm
Rechts- of Linkshandig Links- en Rechtshandig