- Achteraf betalen: na 14 dagen met
- Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
- Gratis bezorgd (in Nederland)
- Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
- 30 dagen bedenktijd
- Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
- We ship worldwide info
Dit prachtige mes is met de hand gesmeed door Yoshimi Kato, schoonzoon van Hiroshi Kato. Hij is leerling geweest bij Kanehiro en Hiroshi-San en heeft het smeden dus van de beste geleerd. Naast de messen die hij voor Masakage maakt, heeft hij ook een eigen series.
- Gyuto met een lemmet van 24 cm
- Voor het snijden van vlees, vis, groenten en fruit
- Handgesmeed Aogami Super staal
- Beschermd met 11 lagen rvs staal
- Kurouchi en Nashiji afwerking
- 63 HRC Rockwell
- Licht van gewicht
- Premium handvat van Esdoornhout
Aogami Super Carbon staal met damast
Dit mes is gemaakt van vlijmscherp carbon Aogami Super staal met een hardheid van 63 HRC Rockwell. Het lemmet heeft een Kurouchi afwerking met daaronder 11 lagen damast van roestvrij staal. De damastlagen beschermen de harde kern terwijl de Kurouchi laag ervoor zorgt dat voedsel tijdens het snijden minder blijft plakken..
Specificaties
Product Details | |
Soort | Mes |
Categorie | Messen |
Serie | Yoshimi Kato Aogami Super Damast Kurouchi |
Gewicht | 237 gram |
Details Mes | |
Staal Type | Carbon |
Soort mes | Gyuto, Koksmes |
Staalsoort | Aogami Super |
Hardheid (Rockwell HRC) | 63 |
Lemmet afwerking | Damast |
Herkomst staal | Japans |
Lemmet lengte | 240 mm |
Totale lengte | 375 mm |
Lemmet hoogte | 53 mm |
Lemmet Dikte (hiel) | 2.4 mm |
Lemmet Dikte (midden) | 2.1 mm |
Lemmet Dikte (1cm van punt) | 0.7 mm |
Slijpwijze | Dubbelzijdig Geslepen |
Bekijk Meer |