- Achteraf betalen: na 14 dagen met
- Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
- Gratis bezorgd (in Nederland)
Dit prachtige mes is met de hand gesmeed door Yoshimi Kato, schoonzoon van Hiroshi Kato. Hij is leerling geweest bij Kanehiro en Hiroshi-San en heeft het smeden dus van de beste geleerd. Naast de messen die hij voor Masakage maakt, heeft hij ook een eigen series.
- Koksmes met een lemmet van 21 cm
- Voor het snijden van groenten en fruit
- Handgesmeed Aogami Super staal
- Beschermd met 2 lagen rvs staal
- Kurouchi en Nashiji afwerking
- 63 HRC Rockwell
- Licht van gewicht
- Handvat van kersenhout met een krop van zwart pakkahout
Aogami Super Carbon staal met damast
Dit mes is gemaakt van vlijmscherp carbon Aogami Super staal met een hardheid van 63 HRC Rockwell. Het lemmet heeft een Kurouchi afwerking met daaronder 2 lagen van roestvrij staal. De roestvrijstalen lagen beschermen de harde kern terwijl de Kurouchi laag ervoor zorgt dat voedsel tijdens het snijden minder blijft plakken.
Rozenhout handvat
Het handvat heeft een traditionele achthoekige vorm (octagon), dit zorgt voor een stabiele grip, zelf bij natte handen. Het is gemaakt van rozenhout hout met een krop van pakkahout.
Specificaties
Product Details | |
Soort | Mes |
Categorie | Messen |
Gewicht | 156 gram |
Details Mes | |
Staal Type | Carbon |
Soort mes | Gyuto, Koksmes |
Staalsoort | Aogami Super |
Hardheid (Rockwell HRC) | 63 |
Lemmet afwerking | Kurouchi |
Herkomst staal | Japans |
Lemmet lengte | 215 mm |
Totale lengte | 355 mm |
Lemmet hoogte | 47 mm |
Lemmet Dikte (hiel) | 3.4 mm |
Lemmet Dikte (midden) | 2.1 mm |
Lemmet Dikte (1cm van punt) | 0.8 mm |
Slijpwijze | Dubbelzijdig Geslepen |
Bekijk Meer |
UPC |
---|