Uitverkocht
Tijdelijk uitverkocht
Gratis bezorgd
€ 280,00
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met
  • Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
  • Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten: 5600
Spaarpunten: 280
meer Info
Voorbeelden
-
+

Dit prachtige mes is met de hand gesmeed door Yoshimi Kato, schoonzoon van Hiroshi Kato. Hij is leerling geweest bij Kanehiro en Hiroshi-San en heeft het smeden dus van de beste geleerd. Naast de messen die hij voor Masakage maakt, heeft hij ook een eigen series.

  • Koksmes met een lemmet van 21 cm
  • Voor het snijden van groenten en fruit
  • Handgesmeed Aogami Super staal
  • Beschermd met 2 lagen rvs staal
  • Kurouchi en Nashiji afwerking
  • 63 HRC Rockwell
  • Licht van gewicht
  • Handvat van kersenhout met een krop van zwart pakkahout

Aogami Super Carbon staal met damast

Dit mes is gemaakt van vlijmscherp carbon Aogami Super staal met een hardheid van 63 HRC Rockwell. Het lemmet heeft een Kurouchi afwerking met daaronder 2 lagen van roestvrij staal. De roestvrijstalen lagen beschermen de harde kern terwijl de Kurouchi laag ervoor zorgt dat voedsel tijdens het snijden minder blijft plakken.

Rozenhout handvat

 Het handvat heeft een traditionele achthoekige vorm (octagon), dit zorgt voor een stabiele grip, zelf bij natte handen. Het is gemaakt van rozenhout hout met een krop van pakkahout. 

Specificaties

Product Details
Soort Mes
Categorie Messen
Gewicht 156 gram
Details Mes
Staal Type Carbon
Soort mes Gyuto, Koksmes
Staalsoort Aogami Super
Hardheid (Rockwell HRC) 63
Lemmet afwerking Kurouchi
Herkomst staal Japans
Lemmet lengte 215 mm
Totale lengte 355 mm
Lemmet hoogte 47 mm
Lemmet Dikte (hiel) 3.4 mm
Lemmet Dikte (midden) 2.1 mm
Lemmet Dikte (1cm van punt) 0.8 mm
Slijpwijze Dubbelzijdig Geslepen
Bekijk Meer
Heft Info
Heft/Handvat Type Japans (Wa)
Heft Materiaal Kersenhout
Heft lengte 128 mm
Rechts- of Linkshandig Links- en Rechtshandig
UPC