Bijna uitverkocht
Op voorraad
Gratis bezorgd
€ 950,00
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met
  • Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
  • Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten: 19000
Spaarpunten: 950
-
+
  • Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
  • We ship worldwide info
  • Ginsan 3
  • Ebben handvat met hoorn
  • Eenzijdig geslepen
  • Blacksmith: Shougo Yamatsuka
  • Slijper: Nori Igarashi

Yanagiba

De Yanagiba, een traditioneel eenzijdig geslepen mes, is speciaal ontworpen voor het snijden van sushi en sashimi. Het lange, smalle lemmet zorgt voor perfecte plakjes in één beweging. Dit mes vereist een speciale slijptechniek.

Ginsan / Silver 3

Dit mes is gemaakt van Ginsan-staal, puur roestvrij staal met een hoge koolstofsamenstelling. Het is ontworpen om te snijden en te slijpen zoals koolstofmessen, maar is net zo gemakkelijk te onderhouden als roestvrij staal. Met de juiste verzorging roest het niet en vormt het geen patina.

Spiegel Polish

Een spiegelglans, verkregen door hoogwaardig polijsten, resulteert in een spectaculair uiterlijk.

Achthoekige Wa Handgreep

Het achthoekige ebbenhouten handvat is een uitstekende keuze voor chefs die regelmatig snijwerk verrichten. De octagonale vorm biedt superieure grip en controle tijdens het snijden, zelfs met natte handen.

Specificaties

Product Details
Soort Mes
Categorie Messen
Gewicht 274 gram
Details Mes
Staal Type Roestvrij staal
Soort mes Sakimaru, Yanagiba
Staalsoort Ginsan 3
Hardheid (Rockwell HRC) 61
Lemmet afwerking Mirror Polish
Lemmet lengte 320 mm
Totale lengte 490 mm
Lemmet hoogte 35.5 mm
Lemmet Dikte (hiel) 3.7 mm
Lemmet Dikte (midden) 3 mm
Lemmet Dikte (1cm van punt) 0.9 mm
Slijpwijze Eenzijdig Geslepen
Bekijk Meer
Heft Info
Heft/Handvat Type Japans (Wa)
Heft Materiaal Ebbenhout met hoorn
Heft lengte 154 mm
Rechts- of Linkshandig Rechtshandig