Winkel gesloten maar onze webshop is open

Door de strenge lockdown is onze winkel gesloten. Gelukkig kun je alles bestellen op onze website of via social media.

Een groot deel van de populairste producten staan online en worden dezelfde werkdag (wanneer besteld voor 16:00) verzonden. Alles met dezelfde aandacht en precisie als je van ons gewend bent.

Ook het graveren gaat door

Uiteraard kun je ook online producten laten graveren. Let wel op dat het op dit moment extreem druk is. Hierdoor staan de graveermachine constant te draaien en is het niet 100% te garanderen dat we dit de volgende dag kunnen leveren.

Mocht je twijfelen dan raden we je aan om het product zonder gravure te bestellen. Je mag dan op een later tijdstip langskomen om dit alsnog te doen. Hier ziet geen tijdslimiet aan.

30 dagen Retourrecht.

Twijfel je of iemand je cadeau leuk zal vinden? Dan kun je het binnen 30 dagen terugsturen. Je ontvangt dan je geld terug op je rekening.

Achteraf betalen

Komt het qua geld nu even niet uit? Gebruik dan de Billink betaal achteraf betaalwijze. Zo hoef je de bestelling pas 14 dagen later te betalen. Ideaal voor als je salaris nog niet gestort is maar niet wilt misgrijpen.

Vragen?

We staan zoveel mogelijk voor je klaar. Je kunt ons bellen op 020-6122824, mailen op WhatsApp 020-6122824 of facebook Messenger.