afhalen in winkel

Winkel gesloten maar onze webshop is open

Door de strenge lockdown is onze winkel gesloten. Gelukkig kun je alles bestellen op onze website of via social media.

Een groot deel van de populairste producten staan online en worden dezelfde werkdag (wanneer besteld voor 16:00) verzonden. Alles met dezelfde aandacht en precisie als je van ons gewend bent.

Afhalen is weer mogelijk

Het is mogelijk om je bestelling af te halen in onze winkel in de Kinkerstraat. Zo kun je een bestelling dezelfde dag al afhalen. Bestel het product dat je wilt via onze webshop en kies bij verzendwijze voor Afhalen in de winkel. Wij zullen je bestelling in orde maken en je een mail sturen zodra deze klaar ligt.

afhalen in winkel

1. Kies het product wat je wilt kopen
2. Ga naar je winkelmandje
3. reken af als gast
4. kies verzendwijze "Afhalen in de Meesterslijpers"

Heb je haast? Neem dan eerst telefonisch contact op om te bespreken wanneer het voor je klaarligt.

Het slijpen gaat door

De slijperij is open. Daarom kun je 6 dagen per week je slijpwerk bezorgen. Het zal dan de volgende werkdag weer vlijmscherp voor je klaarliggen. Je kunt van maandag tot en met zaterdag je slijpwerk inleveren tussen 10:00 en 17:00. 

Schaatsen slijpen Messen slijpen

Ook het graveren gaat door

Uiteraard kun je ook online producten laten graveren. Dit is alleen te bestellen via de mail of webshop, je kunt er niet voor langskomen in onze winkel. Het afhalen is wel mogelijk.

Graveerpagina

30 dagen Retourrecht.

Twijfel je of iemand je cadeau leuk zal vinden? Dan kun je het binnen 30 dagen terugsturen. Je ontvangt dan je geld terug op je rekening.

Achteraf betalen

Komt het qua geld nu even niet uit? Gebruik dan de Billink betaal achteraf betaalwijze. Zo hoef je de bestelling pas 14 dagen later te betalen. Ideaal voor als je salaris nog niet gestort is maar niet wilt misgrijpen.

achteraf betalen

Vragen?

We staan zoveel mogelijk voor je klaar. Je kunt ons bellen op 020-6122824, mailen op WhatsApp 020-6122824 of facebook Messenger.