- Achteraf betalen: na 14 dagen met
- Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
- Gratis bezorgd (in Nederland)
- Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
- 30 dagen bedenktijd
- Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
- We ship worldwide info
De Tsunehisa SRS13 is gemaakt van keihard roestvrij (poeder)staal. Dit is een staalsoort met een extra fijne structuur waardoor het mes langer scherp blijft en makkelijk te slijpen is. Deze serie is gemaakt voor de veeleisende chef die het uiterste vraagt van zijn mes. Een vlijmscherp mes met een sober uiterlijk en hierdoor goed betaalbaar.
- SRS13 Roestvrij Steel (63 Hrc)
- Roestvrij Sanmai
- Japanse handvat van rozenhout
Santoku
De Santoku, een universeel mes, betekent "drie toepassingen" en is geschikt voor vlees, vis, groenten en fruit. Het is een compacter alternatief voor de Gyuto, met een korter, maar breder lemmet, ideaal voor hakken, snijden en blokjes snijden.
RVS Beschermlagen (Cladding / Sanmai)
RVS beschermlagen werken als een solide, betrouwbare fineer voor je mes. Twee lagen roestvrij staal beschermen het kernstaal, houden het mes in uitstekende staat en zorgen voor flexibiliteit.
Migaki
Een gepolijste (migaki) afwerking zorgt voor een strakke, onderhoudsvriendelijke uitstraling.
Western Yo Handvat
"Yo" is de Japanse benaming voor een traditioneel Westers handvat. Dit type handvat voelt direct vertrouwd aan voor gebruikers van Europese messen en is iets zwaarder dan een Japans handvat.
Specificaties
Product Details | |
Soort | Messen |
Categorie | Koksmessen |
Serie | Tsunehisa SRS13 Migaki |
Gewicht | 144 gram |
Details Mes | |
Staal Type | Roestvrij staal |
Soort mes | Santoku |
Staalsoort | SRS13 |
Hardheid (Rockwell HRC) | 63 |
Lemmet hoogte | 42 mm |
Lemmet afwerking | Migaki |
Herkomst staal | Japans |
Lemmet lengte | 145 mm |
Totale lengte | 260 mm |
Lemmet Dikte (hiel) | 2 mm |
Lemmet Dikte (midden) | 2 mm |
Lemmet Dikte (1cm van punt) | 0.7 mm |
Slijpwijze | Dubbelzijdig Geslepen |
Bekijk Meer |
UPC |
---|