- Achteraf betalen: na 14 dagen met
- Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
- Gratis bezorgd (in Nederland)
- Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
- 30 dagen bedenktijd
- Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
- We ship worldwide info
Dit model is het koksmes, een universeel mes voor bijna alle snijtaken. Het lemmet is bewerkt met een hamer waardoor er tijdens het snijden lucht tussen het mes en het voedsel komt. Hierdoor blijft het minder plakken, en het ziet er heel stoer uit.
- Gemaakt van SLD Staal (61-62 Rockwell)
- Handvat van kastanje hout
- Winnaar van diverse awards waaronder Good Design Award
- Stijlvol verpakt
- SLD Staal
Het mes is gesmeed uit SLD staal. Deze staalsoort heeft een hoog carbon gehalte (1.5%) waardoor deze extra gehard kon worden (60-62 Rockwell). Door 11-13% chromium toe te voegen is het staal toch nog roestvast.
Roestvast Sanmai
De harde kern wordt beschermd door twee lagen zacht roestvast staal. Het mes blijft lang scherp en is makkelijk zelf te slijpen. Bijna vergelijkbaar met een carbon mes maar dan zonder het onderhoud.
Specificaties
Product Details | |
Soort | Mes |
Categorie | Messen |
Serie | Tadafusa S |
Gewicht | 166 gram |
Details Mes | |
Staal Type | Roestvrij staal |
Soort mes | Gyuto, Koksmes |
Staalsoort | SLD |
Hardheid (Rockwell HRC) | 62 |
Lemmet hoogte | 49 mm |
Lemmet afwerking | Tsuchime |
Herkomst staal | Japans |
Lemmet lengte | 215 mm |
Totale lengte | 365 mm |
Lemmet Dikte (hiel) | 3.8 mm |
Lemmet Dikte (midden) | 2.2 mm |
Lemmet Dikte (1cm van punt) | 0.9 mm |
Slijpwijze | Dubbelzijdig Geslepen |
Bekijk Meer |
UPC |
---|