Snijplanken en Serveerplanken Graveren

alle informatie over het graveren van apas- en snijplanken

Geef een echt persoonlijk cadeau.
Een snij- of serveerplank met een naam, gedicht of afbeelding.
Bekijk de mogelijkheden hieronder of zoek gelijk een plank uit op de volgende pagina’s

Serveer- en Tapasplanken · Snijplanken

Hoe wordt de plank gegraveerd?

Het graveren gebeurt met een laser. Daarmee branden we heel precies de gravure in het hout. Dit doen we diep genoeg om de gravure goed te zien zonder dat je er last van krijgt met schoonmaken.

Krijg ik eerst een voorbeeld te zien?
Ja, we printen eerst een voorbeeld op met de wensen die je doorgeeft. Ook zie je dan hoe de vorm van de plank er precies uit komt te zien. Dit is vooral belangrijk bij de olijfhouten tapasplanken, die hebben namelijk een unieke vorm.

Speedy 300 en 400 laser

Wat kan ik erin laten graveren?

Tekst, afbeeldingen en zelfs foto’s.
Eigenlijk is alles mogelijk zolang je het maar in hoge kwaliteit aanlevert. Tekst kun je gewoon doorgeven met je favoriete lettertype. Dat vullen we zelf in en wordt altijd haarscherp gegraveerd.

Afbeeldingen en logo's
Bij Afbeeldingen / Logo’s is de kwaliteit van het originele bestand wel belangrijk. Het liefst ontvangen we een vector bestand. Dat zijn bestanden die eindigen met de woorden (extensies) .ai, .svg, .cdr of .pdf.

afbeelding graveren

Hulp nodig?
Heb je geen bestanden met deze extensies of weet je niet wat dit allemaal betekent? Email ons dan het bestand met de beste kwaliteit die je hebt (meestal het grootste bestand). We zullen deze controleren en wanneer nodig geschikt maken voor de laser.

Lage kwaliteit geschikt maken
Mocht je alleen lage kwaliteit afbeeldingen hebben dan proberen we deze geschikt te maken. Dit doen we gratis wanneer er niet teveel aan verbeterd hoeft te worden. Bij een uitgebreid ontwerp zullen we eerst laten weten wat het omvormen kost. Zo sta je nooit voor verrassingen.

uitgebreide gravures

Hoe snel kan het klaar zijn?

Opsturen
Heel snel, vaak al in een werkdag. Bestel je de plank op werkdagen voor 16:00 dan kan deze dezelfde dag al verzonden worden. Hoe sneller je reageert op het voorbeeld hoe eerder je het in huis hebt.

Afhalen in winkel
Je kan er op wachten. Kom langs en we maken samen het ontwerp op en graveren deze meteen. Zo heb je vaak al binnen een kwartier een persoonlijk cadeau.

Weet je genoeg? Zoek dan een mooie Serveerplank of Snijplank uit.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op via telefoon of whatsapp 0206122824 of email.