-
- Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
- Gratis bezorgd (in Nederland)
- Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
- 30 dagen bedenktijd
- Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
- We ship worldwide info
Snijbewijs halen?
Wil je leren hoe je je (Japanse) messen optimaal gebruikt? Iedere eerste dinsdagavond van de maand kun je bij ons alles ontdekken over het juiste gebruik van keukenmessen. Wat moet je doen en wat vooral niet? Onze cursus is ideaal voor thuiskoks die hun kennis, snijtechniek en vaardigheden willen bijschaven.
Na deze cursus heeft snijden als een pro-kok geen geheimen meer voor je. De cursus wordt op een informele en deskundige manier gegeven, zonder moeilijke woorden en met een vleugje humor. Kortom, we maken er een gezellige avond van. Meld je aan met een vriend, vriendin, groep of alleen.
Na deze avond begrijp je je messen beter, weet je ze veilig te gebruiken en kun je ze goed onderhouden.
- De cursus wordt gehouden op de Jan van Gentstraat 156 in Badhoevedorp
- Aanvang cursus is 19:30 (graag een kwartier van te voren aanwezig zijn)
- De cursus duurt ongeveer 2 uur
Wie zijn wij?
Al meer dan 40 jaar staat de Meesterslijpers bekend als een van de beste slijpers van Nederland. Ons team is onlangs versterkt met Hendrawanto van Renen, bekend van zijn “Chef Knives Enthusiast” kanaal op YouTube. Hendrawanto is ook al ruim 15 jaar chef en cateraar (oftewel een “wereldvercateraar”) en dat brengt de nodige ervaring en expertise met zich mee als het gaat om het gebruik van keukenmessen. De snijcursus wordt dan ook gegeven door Hendrawanto en zijn lieftallige assistent Guido/Rico.
Wat ga je leren?
Je leert alles over de verschillende profielen, afwerkingen en functionaliteit van messen. Waarom zijn Japanse messen eigenlijk zo duur en wat is het verschil met Westerse messen? Hendrawanto legt het allemaal helder en duidelijk uit.
Messen gebruiken
We leren je hoe je een mes correct vasthoudt, wat je met je andere hand doet, hoe je voor je snijplank staat, welke snijplanken je het beste kunt gebruiken en hoe je messen het beste kan opbergen en onderhouden. We behandelen basis snijtechnieken en leren je hoe je alledaagse producten efficiënt en mooi snijdt. Ook leer je wat je vooral niet moet doen om je messen in topconditie te houden. Een bot mes is namelijk gevaarlijker dan een scherp mes. Na deze cursus heb je de kennis om je snijvaardigheden verder te verbeteren.
Speciale aanbiedingen
Alle cursisten krijgen de kans om op de avond zelf messen, snijplanken en slijpartikelen tegen speciale prijzen te kopen. Deze unieke prijzen zijn alleen die avond geldig. Na de cursus kun je samen met Hendrawanto in onze showroom de meest geschikte producten voor jou kiezen.
We hopen dat je enthousiast bent geworden en zien je graag op de snijcursus verschijnen. We maken er gegarandeerd een leerzame en gezellige avond van!