Bijna uitverkocht
Op voorraad
Gratis bezorgd
€ 318,00
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met
  • Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
  • Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten: 6359
Spaarpunten: 317
meer Info
Voorbeelden
-
+
  • Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
  • We ship worldwide info

De Ryuzen Bonten Unryu vleesmes

Deze Sujihiki is een extra lang mes met een smal lemmet. Hierdoor kun je in een haal de mooiste plakjes vlees en vis snijden. Door het smalle lemmet blijft er minder aan plakken. Ideaal voor het snijden van sushi, sashimi, gevogelte en vlees. 

  • 24 cm lemmet
  • Westerns handvat
  • VG-10 staal (61 HRC)
  • 64 lagen Damast
  • Hoogglans afwerking

De Bonten Unryu serie van Ryusen

De klassieke serie van Ryusen. Deze messen zijn gemaakt van vlijmscherp VG-10 staal. Deze harde staalsoort blijft heel lang scherp. Om het VG-10 te beschermen zijn er 64 lagen zachter rvs staal overheen gesmeed. Deze lagen zijn dan zichtbaar gemaakt en vormen een prachtig lijnenspel op het lemmet. Het lemmet heeft is daarna hoogglans gepolijst wat het een luxe uitstraling geeft. 

De combinatie van het harde en dunne lemmet met de hoogglans afwerken zorgt ervoor dat je nauwelijks weerstand hebt tijdens het snijden. Je snijdt preciezer en het kost minder moeite. 

Geïmpregneerd houten handvat

Het handvat is gemaakt van meerdere lagen hout dat op hoge druk geïmpregneerd is met hout. Zo is het vuil- en waterafstotend en heeft het geen onderhoud nodig. Het handvat is naadloos gemonteerd aan het mes zodat er nergens vuil kan ophopen.

Handgeslepen

De messen worden met de hand geslepen door de meesterslijpers van Ryusen. Hierbij wordt elk mes nauwkeurig gecontroleerd zodat ze gegarandeerd vlijmscherp uit de doos komen.

Ryusen Hamono

Ryuzen-Hamono fabriceert messen in de Echizen region in Japan. Daar wordt de kennis die in de afgelopen 700 jaar opgedaan is gecombineerd met de moderne technologie. Alle messen worden bij Ryusen met de hand gesmeed door ambachtslieden. Hierdoor is elk mes een meesterwerk.

Specificaties

Product Details
Soort Mes
Categorie Messen
Serie Ryusen Bonten Unryu
Details Mes
Staal Type Roestvrij staal
Soort mes Vleesmes, Sujihiki
Staalsoort VG-10
Hardheid (Rockwell HRC) 61
Herkomst staal Japans
Lemmet lengte 240 mm
Slijpwijze Dubbelzijdig Geslepen
Bekijk Meer
Heft Info
Heft/Handvat Type Japans (Wa)
Heft Materiaal Pakkahout
Rechts- of Linkshandig Links- en Rechtshandig
UPC