Chroma Porsche design Type 301 Messen

Japans kwaliteitsstaal met een design van F.A. Porsche.

Deze messenserie van Chroma is favoriet bij vele koks. Het unieke design ligt fantastisch in de hand en is een streling voor het oog. Compleet RVS met een parel om aan te duiden waar het mes begint en het handvat stopt. Het mes is gemaakt van hoogwaardig Japans 301 staal. Dit is een staalsoort met een hoog gehalte carbon. Dit zorgt ervoor dat deze messen extra lang scherp blijven, maar ook dat ze makkelijk zelf weer te slijpen zijn.

Japanse messen worden met oog voor detail gesmeed en onder een hele scherpe hoek geslepen. Zo snijd je door vlees, vis en groente zonder het te verbrijzelen. Hierdoor behoudt voedsel beter haar smaak. Aangezien er bij Japanse messen vaak minder aandacht wordt besteed aan het handvat heeft Chroma hiervoor F.A. Porsche ingehuurd.

Het resultaat is een mes dat vanwege de scherpte, ergonomie en schoonheid meerdere keren in de prijzen is gevallen.Bekijk hieronder het hele Chroma 301 assortiment, een perfecte serie om kado te doen aan een ander of jezelf.

Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.