Keramische koekenpannen

Wat zijn voordelen van keramisch bakken en braden?

De laatste jaren hebben koekenpannen met een keramische binnenlaag de markt veroverd. Het grote voordeel van een keramische anti-aanbaklaag is namelijk dat deze geen giftige stoffen bevat (PFOA). Bijkomend voordeel is dat keramische pannen al zeer voordelig te verkrijgen zijn. De prijs hangt wel samen met de dikte van de keramische laag en dus ook met de levensduur van de pan, want na verloop van jaren wordt de anti-aanbakkwaliteit.

In het voordelige prijssegment adviseren wij de keramische pannen van Sola, aangezien de keramische laag lang goed blijft en de zwarte binnenzijde mooier blijft. In het segment hierboven adviseren wij de Relance Blue Plus koekenpannen. Deze koekenpannen hebben een uitstekende keramische laag voor een bijzonder scherpe prijs en zijn boven gebruiksvriendelijk door bijv. de siliconen handgreep.

  • Gezonde anti-aanbaklaag (dus zonder giftige stoffen)
  • Zijn geschikt voor inductie (uitgezonderd Bialetti)
  • Relance Blue Plus en Relance 40 Greblon zijn ovengeschikt
Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 23
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.