Braadpannen

In iedere keuken hoort tenminste één goede (gietijzeren) braadpan. Met een braadpan maak je eenvoudig heerlijke stoof- en suddergerechten. Door de langzame garing trekken alle smaken in het gerecht en wordt het heerlijk mals en smaakvol.


gietijzeren braadpannen

Gietijzeren braadpannen 

Gietijzeren braadpannen houden de warmte lang vast. Zo kun je vlees, soepen en curries urenlang laten intrekken op een laag vuurtje (of inductiestand). Een gietijzeren pan gaat tientallen jaren mee.

Bekijk hier alle gietijzeren modellen

braadpannen met anti-kleeflaag

Braadpannen met anti-aanbaklaag

Aluminium braadpannen zijn lichter en hebben een anti-aanbaklaag. Hierdoor zijn ze makkelijker in onderhoud. Ze houden de warmte wel minder goed vast en gaan minder lang mee dan gietijzeren pannen.

Bekijk hier alle aluminium modellen


Handige hulpmiddelen: Sudderplaatjes en gaspitverkleiners Spatels