1 Maand
Nog 2 op voorraad / Only 2 left
Gratis verzending
€ 180,00
meer Info
Voorbeelden
-
+
    Meer dan 3 stuks? Vraag hier een offerte aan
  • Gratis bezorgd
  • Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden
  • Gemiddelde levertijd 1 werkdag
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met Billink
  • We ship worldwide info

Omschrijving

Japans groentenbijl van de zoon van de legendarische Tsukasa Hinoura. Het mes ziet er rauw uit maar als je beter kijkt dan zie je hoeveel ambacht en precisie erin verwerkt zit. 

Het mes is gemaakt van Shirogami #1 staal, wat een carbon staal is. Deze staalsoort kan extreem scherp geslepen worden en is makkelijk zelf te slijpen. Wel moet het mes na elke snijbeurt goed afgewassen en gedroogd worden. Het staal zal na verloop van gebruik een verkleuring (patina laag) krijgen die het mes beschermt tegen roest.

De harde kern van Shirogami staal wordt beschermd door zachter roestvrij staal. Dit maakt het onderhoud een stuk makkelijker. Ook heeft het een hamerslag bewerking gehad wat ervoor zorgt dat voedsel minder blijft plakken. 

  • Koksmes / Gyuto met een lemmet van 24 cm
  • Shirogami #1 staal.
  • Gehard tot 62 Rockwell
  • Het mes loopt zeer dun af
  • Handvat van kastanjehout

 

Specificaties

Details Mes
Soort mes Koksmes
Staalsoort Shirogami #1
Hardheid (Rockwell HRC) 62
Lemmet hoogte 50 mm
Herkomst staal Japans
Lemmet afwerking 3 Lagen
Lemmet lengte 16.5 cm
Totale lengte 31 cm
Lemmet Dikte (hiel) 2.5 mm
Rechts- of Linkshandig Links- en Rechtshandig
Lemmet Dikte (midden) 2 mm
Lemmet Dikte (1cm van punt) 2 mm
Slijpwijze Aziatisch
Heft Info
Heft Type Japans (WA)
Heft Materiaal Kastanjehout
Heft lengte 12.5 cm
Heft Breedte 26.2 mm
Product Details
Categorie Keukenmessen
Soort Mes
Gewicht 173 gram

Beoordelingen (0)

  • 5
    0%
  • 4
    0%
  • 3
    0%
  • 2
    0%
  • 1
    0%
Heb je dit product?

Help andere met je ervaring!

  • (0)