Magimix Acties

Alle acties van Magimix vind je op deze pagina. Deze pagina wordt een paar keer per jaar vernieuwd met nieuwe acties dus blijf terugkomen.

Heb je een actie gezien die je hier mist? Laat het ons weten en we gaan ons best doen om een nog betere actie te maken.

De volgende acties zijn geldig van 21-04-2018 tot en met 07-07-2018.


Magimix 3200XL Actie

Bij aankoop van een 3200XL ontvang je een Blokjes / Staafjeskit. Maak julienne en frietvormen van groenten en fruit.

Bekijk de 3200XL

gratis blokjeskit


Magimix 4200XL Actie

Bij aankoop van een 4200 ontvang je een blokjes staafjeskit en een weegschaal cadeau. Maak julienne en frietvormen van groenten en fruit.

Bekijk de 4200XL

gratis blokjeskit bij 4200


Magimix 5200xl en Premium Actie

Bij aankoop van een 5200XL en Premium ontvang je een blokjes staafjeskit en een weegschaal cadeau. Maak julienne en frietvormen van groenten en fruit.

Bekijk de 5200XL

gratis blokjeskit bij 5200


Magimix Cook Expert Actie

Bij aankoop van een Cook Expert krijg je gratis een Juicekit, citruspers en een tablethouder cadeau. Met de Juicekit kun je groenten en fruit persen zonder de pulp.

Bekijk de Cook Expert

gratis blokjeskit cook expert


Magimix Patissier actie

Bij aankoop van een Patissier ontvang je een blokjes / staafjeskit, weegschaal en een macaron kit cadeau. Maak julienne en frietvormen van groenten en fruit met de blokjes kit. Met de macaron kit is het maken van verse macarons simpeler dan ooit.

Bekijk de Patissier

gratis blokjeskit by patissier


Magimix Blender Actie

Bij aankoop van een Blender ontvang je 2 blendcups cadeau. Met de blendcups kun je kleine hoeveelheden sapjes blenden en gelijk meenemen. Zo maak je van de blender een krachtige nutribullet)

Bekijk de Blenders

gratis blendcup

Hoe werken de acties ?

De accessoires worden na aankoop naar u huis verzonden. Hiervoor moet je je registreren op https://www.magimix-acties.nl/. Selecteer het model Magimix dat je hebt gekocht en vul al je gegevens is. Kies daarna de winkel waar je deze hebt gekocht (meesterslijpers.nl) en stuur een kopie van de bon. Binnen 2 maanden (vaak sneller) worden de accessoires naar je toe verzonden.