Onze Winkel

Waar kun je ons vinden

De basis van de Meesterslijpers is onze winkel in Amsterdam. Je kunt ons 6 dagen (maandag t/m zaterdag) per week bezoeken op de Kinkerstraat 267-271, 1053 ES.

Assortiment in de winkel

In onze winkel vind je meer producten dan dat er op de website staan. Aangezien de winkel ook als magazijn wordt gebruikt, vind je hier altijd de nieuwste producten. Pas als de producten bij ons in de winkel binnen zijn gekomen, worden ze op internet geplaatst. Dit zijn echter zoveel producten dat we nog lang niet genoeg tijd hebben om alles op onze webshop te plaatsen. Daarom vind je dus veel meer producten in onze winkel die op onze website niet te vinden zijn.

Wie zijn wij?

In onze winkel is de kans groot dat je door één van de familieleden wordt geholpen. Je kunt bij ons terecht voor eerlijk advies want wij weten wat we verkopen. Zo bespreken we graag je wensen zodat je tevreden naar huis gaat met het product dat je past.

Garantie en retouren

Omdat de winkel onze basis is worden hier ook alle garanties en retouren afgehandeld. Het maakt hierbij niet uit of je het product gekocht hebt in onze winkel of via onze webshop. Heb je een defect product of bevalt de aankoop niet? Dan kun je deze afleveren in onze winkel in Amsterdam. Uiteraard mag je het ook opsturen; we vinden het natuurlijk wel gezelliger als je langskomt.

Van slijper tot kookwinkel

In 1980 is onze vader begonnen als messenslijper. Door de jaren heen is het assortiment meer uitgebreid en zijn er meer familieleden bij het bedrijf gekomen. Tegenwoordig zijn we één van de bekendste kookwinkels van Amsterdam en hebben we naast onze slijperij en kookwinkel ook een uitgebreide graveerstudio. Wil je meer lezen over onze geschiedenis? Klik dan op deze link.

Bekend van tv, krant en internet?

Wij zijn zelf niet heel erg actief met het maken van reclame op internet, tv, radio en in kranten. Wat wij veel belangrijker vinden is mond tot mond reclame van tevreden klanten. Dit kunnen we alleen bereiken door goede en persoonlijke service te leveren.