Veilig Winkelen

Veilig winkelen

Onze webshop is aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk. Deze partij screent bedrijven op betrouwbaarheid en geven klanten een extra beveiligingslaag die ze beschermd tegen oplichting en fraude.

Hoewel we blij zijn met dit keurmerk is het belangrijk om te weten dat we een familiebedrijf zijn die al meer dan 35 jaar klaar staat voor zijn klanten. Bij ons staat service op de eerste plaats en wij zullen er alles aan doen om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Gaat er iets fout? Dan komen we altijd met een oplossing waar je een goed gevoel aan overhoudt, zelfs wanneer je de fout zelf gemaakt hebt.

SSL verbinding

Onze hele website werkt via een beveiligde SSL verbinding (Comodo EV SSL 2048 BIT). Dit betekend dat alles wat je in en op onze website doet beveiligd verzonden wordt.

Veilig Betalen

Alle betalingen verlopen via verschillende Payment Providers, namelijk Pay.nl en Paypal. Beide providers hebben als belangrijkste speerpunt veiligheid van gegevens. Alle communicatie tussen ons, de Payment Provider en de banken gebeurt op de hoogst mogelijk beveiligde verbinding.

Daarbij zorgen Payment Providers voor een extra bescherming tussen de klant en de webshop. Je hebt als klant hierdoor een extra zekerheid dat je geld goed terecht komt. Ook als er iets fout gaat ben je als klant beter beschermd dan wanneer wij de betalingen zelf zouden afhandelen.