Retourneren en Omruilen

Heb je bij ons een product gekocht, maar is het niet wat je er van verwacht had?

Dat is vervelend om te horen. Samen met jou kunnen we er een gepaste oplossing op maat voor vinden. We horen graag om welk product het gaat en waarom je er niet tevreden mee bent. Zo kunnen we op zoek naar een alternatief dat wel voldoet aan jouw verwachtingen. Mochten we er helemaal niet uitkomen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Hoe kan ik mijn product retourneren/omruilen?

Je kunt je retouraanvraag hier indienen. Om jouw bestelling zo goed mogelijk terug te kunnen vinden, vragen wij je alles zo goed mogelijk in te vullen. Zodra je het formulier hebt ingevuld zullen wij op dezelfde dag reageren met een persoonlijk advies. Samen komen we zo tot de beste oplossing. Retourneren en/of omruilen kan via deze link.

Hoelang is mijn bedenktijd?

30 dagen nadat het product bij ons verzonden is, heb je de tijd om het product te retourneren. Het product mag best uitgepakt worden, maar de verpakking en het product moeten in oorspronkelijke staat worden teruggestuurd. Dit betekent dat de doos netjes geopend (bijvoorbeeld: niet gescheurd) en het product - zonder viezigheid - netjes in de doos geplaatst is (bijvoorbeeld: zonder vingerafdrukken).

Uitzonderingen

Het bovenstaande stukje geldt echter niet voor producten die met onze graveermachines gepersonaliseerd zijn of die we speciaal voor jou hebben besteld. Mochten wij ergens een fout hebben gemaakt, dan heb je natuurlijk recht op een correct product. Het beste kun je dan contact met ons opnemen via info@meesterslijpers.nl

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

Het terugsturen van je bestelling gaat op eigen kosten. Dit zal afhankelijk van de grootte van het pakket tussen de € 1,95 en € 8,- zijn. Indien het gaat om het omruilen van een product nemen wij de kosten voor het verzenden van een nieuw product voor onze rekening.

Hoelang duurt het retourneren?

Zodra wij je aanvraag binnen hebben en contact met je hebben opgenomen, kun je het product terug sturen. Wanneer wij het product ontvangen hebben, zullen we de retour gelijk verwerken. We sturen een nieuw product of storten het geld terug. Je hebt het bedrag binnen 2 werkdagen terug op je rekening.