Klantenservice: Privacy

Privacy Policy

Onze Privacy Policy kun je hier doorlezen.

Waar het samengevat op neer komt is dat wij je gegevens alleen gebruiken voor het afronden van je bestelling. Je gegevens zullen NOOIT worden doorverkocht of gebruikt worden voor andere redenen.

Ook zullen we nooit je e-mailadres of telefoonnummer gebruiken voor marketing doeleindes (denk aan nieuwsbrieven of telefonische verkoop) zonder dat je daar toestemming voor hebt gegeven.

De enige uitzondering hierin zijn de beoordelingsverzoeken.
Na het plaatsen, verwerken en afleveren van je bestelling ontvang je na 7 dagen een verzoek van Trustpilot om ons als bedrijf te beoordelen. Dit verzoek wordt éénmaal verstuurd en zal daarna gedeactiveerd worden.

Na 15 dagen ontvang je een verzoek van ons om je ervaringen met het product te delen. Dit is tevens de laatste mail die je van ons ontvangt. Hierna zullen we geen mails meer sturen tenzij je een vraag aan ons hebt gesteld, op de hoogte gehouden wilt worden van een product of als je je hebt aangemeld op onze nieuwsbrief.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kun je hier lezen.

Deze voorwaarden zijn opgesteld door de StichtingWebshop Keurmerk. Ze komen op het volgende neer:

1. Na de bestelling moeten wij jouw bestelling uiterlijk binnen 30 dagen leveren. Bij ons gemiddeld 1 werkdag.
2. Als klant heb je recht op de wettelijk bepaalde garantie termijn. Bij ons altijd minimaal 2 jaar en vaak nog meer.
3. Als klant heb je recht op 14 dagen herroepingsrecht. Wij geven onze klanten 30 dagen om te bepalen of zij het product willen houden of terug willen sturen en hun geld terug krijgen.
4. Ons adres en contactgegevens worden gecontroleerd.
5. Klachten en geschillen moeten door ons netjes worden opgelost.

Hoewel wij de algemene voorwaarden belangrijk vinden, zijn ze ook niet meer dan logisch. Wij doen standaard al meer dan wat van ons verzocht wordt te doen. Onze klanten zijn voor ons het allerbelangrijkst en service staat bij ons uiteraard op de eerste plaats.

Heb je nog vragen, verzoeken en/of opmerkingen? We horen graag van je. Neem contact met ons op via onze contactpagina.