Personaliseren van Producten

Personaliseren van producten

Een van onze specialiteiten is het personaliseren van producten. Een cadeau wordt zo extra bijzonder. Alle graveermachines staan bij ons in de winkel in Amsterdam. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit gravure garanderen en kunnen de producten dezelfde dag gepersonaliseerd en verstuurd worden. Naast de graveermachines hebben we ook een uv-printer waarmee we producten zoals glas, staal, leer en kunststof in kleur kunnen bedrukken.

Voorkeur van graveren

Het graveren gebeurt onder andere met een diamantpunt die in staal graveert. Hierdoor krijg je een zeer precieze gravering die niet uit het product zal gaan. Zo graveren we niet alleen namen of persoonlijke teksten, ook logo's en plaatjes graveren we regelmatig. Verder hebben we een lasergraveermachine waarmee we in hout, kunststof, glas en leer kunnen graveren.

Voorbeeld van gravure

Wil je van te voren een idee hebben hoe het eindproduct eruit zal zien? Dan kun je een voorbeeldgravure aanvragen. Wij zullen dan een opzet maken, deze uitprinten en op het product plaatsen. Een foto hiervan sturen we per e-mail of Whatsapp. Zodra je het voorbeeld gecontroleerd en goedgekeurd hebt, wordt het product dezelfde dag gegraveerd en verzonden.

Lees hier meer over het graveren en personaliseren