Betaalmogelijkheden

Betaalwijzes

Bij ons kun je op verschillende manieren afrekenen. De populairste betaalwijze in Nederland is iDEAL. In België wordt het meest gebruik gemaakt van Bancontact of MisterCash. Hieronder volgt een uitleg van alle betaalwijzes.

iDEAL

Dit is de meest populaire manier van afrekenen. Zodra je de bestelling plaatst wordt je doorgestuurd naar een beveiligde pagina van je eigen bank. Met je internetbankier gegevens kun je hier veilig afrekenen.

Visa/Mastercard

Betaal je liever met creditcard? Dan is het bij ons mogelijk om te betalen met Visa en Mastercard. Vul op de beveiligde pagina je kaartnummer, datum en verificatiecode in en de betaling zal via een beveiligde verbinding afgehandeld worden.

PayPal

PayPal is een Payment Provider die bemiddeld tussen de klant en de winkel. Zij bieden de garantie dat de bestelling juist wordt afgehandeld en dat je betaling goed overkomt. Met PayPal kun je afrekenen via je creditcard, je PayPal tegoed of een bankoverschrijving (dit duurt wel langer).

Bankoverschrijving

Het is ook mogelijk om het bedrag vooruit over te maken. Dit doe je door de bestelling te plaatsen met de optie: 'Vooruit overmaken'. Wij zullen dan je bestelling klaarzetten en zodra de betaling binnen is, zullen wij de bestelling versturen. Omdat wij moeten wachten tot de betaling bevestigd is, zal de levering van de bestelling circa 1 à 2 werkdagen vertraagd worden.

VVV Cadeaubon

Het is ook mogelijk om met VVV bonnen te betalen. Er zijn tegenwoordig 2 soorten VVV bonnen; voor winkels en voor webshops. De cadeaubonnen voor webshops hebben een code die gebruikt kan worden bij het afrekenproces.

Hoe gebruik je een digitale VVV Cadeaubon?

Vul je factuur- en afleveradres in en kies een verzendwijze. Daarna krijg je de optie om een betaalwijze te kiezen. Selecteer hier de optie 'VVV Giftcard'. Hierna kun je de bestelling plaatsen en kun je bij de betaalpagina de VVV Cadeauboncode invullen.

Hoe gebruik je een normale VVV Cadeaubon?

De normale VVV Cadeaubonnen hebben geen code die gebruikt kan worden in webshops. Deze bonnen kunnen normaal alleen in onze winkel ingeleverd worden. Heb je niet de mogelijkheid om onze winkel te bezoeken, maar wil je toch de bon gebruiken? Dan hebben we daar ook een oplossing voor. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Ophalen en betalen in de winkel

Uiteraard kun je ook een product reserveren in onze winkel. Zodra de bestelling geplaatst is, zullen wij de bestelling voor je apart zetten en ontvang je een e-mail dat je bestelling klaar ligt.

In de winkel kun je betalen met:
Contant geld · Pin · Visa · Mastercard · Your Gift · VVV Cadeaubonnen