Bestellen bij de Meesterslijpers

Wij doen ons best om het bestellen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Zo hebben wij diverse betaalmogelijkheden en verzendmethodes. Je kunt bij ons een persoonlijk account aanmaken en zo jouw informatie op de site bewaren, wel zo makkelijk voor je volgende bestelling. Hieronder vind je meer informatie over deze onderwerpen.

Verzendkosten / Bezorgkosten

Alle bestellingen met een orderbedrag boven de € 40,- worden gratis door ons thuisbezorgd. Onder de € 40,- komen de verzendkosten op € 4,95. Deze prijzen gelden voor bestellingen die verzonden moeten worden naar Nederland en België.  Wil je de bestelling naar een ander land laten versturen? Dan is dat ook mogelijk. Dit kan vaak voor zeer schappelijke prijzen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik ook bestellen zonder Meesterslijpers Account?

Je kan ervoor kiezen om een bestelling te plaatsen zonder gegevens achter te laten. Tijdens het afrekenen kun je er voor kiezen om af te rekenen 'als gast'. Via deze manier hebben wij alleen je naam, adres, telefoonnummer (voor als we vragen over je order hebben) en je e-mailadres (voor veranderingen in de bestellingsstatus, traceercode) nodig. Deze gegevens worden hierna nergens meer voor gebruikt.

Welke en hoeveel e-mails ontvang ik van jullie?

Ook wij houden niet van veel ongewilde e-mails. Na het sturen van de verzendbevestiging ontvang je nog twee e-mails van ons. De eerste is van Trustpilot; dit is een onafhankelijk beoordelingssite met het verzoek om onze service te beoordelen. Na 15 dagen ontvang je de tweede en laatste e-mail met het verzoek om jouw kennis over het product te delen. Hierna sturen wij jou geen e-mail meer en jouw gegevens zullen niet meer gebruikt worden.

Wat als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Ben je het wachtwoord van je Meesterslijpers Account vergeten? Dan kan je deze opvragen door deze link te volgen en op 'Wachtwoord vergeten' te klikken. Vul vervolgens het formulier in en je ontvangt een e-mail met een nieuw wachtwoord. Deze kun je hierna aanpassen op je account pagina.

Hoe plaats ik een bestelling?

Een bestelling plaatsen is zo gedaan. Een stappenplan zullen we binnenkort hier toevoegen.

Met een cadeaupapiertje

Als je een product koopt dat je als cadeau wilt geven, kun je deze kosteloos door ons laten inpakken. Je kunt dit aangeven in de winkelmand pagina.

​​​​​​​

Wij zorgen ervoor dat je bestelling netjes wordt ingepakt en verzonden. Zo ontvang je thuis je bestelling die je gelijk kunt geven als cadeau.

Kaartje erbij?

Je hebt ook de mogelijkheid om een kaartje mee te leveren. Bij het afrekenproces heb je de mogelijkheid om een opmerking achter te laten. Hier kan je aangeven wat op het kaartje moet worden geschreven. Wij schrijven de kaart met de hand en sturen deze samen met je bestelling op. Zo is je cadeau nog persoonlijker.