Kazoku Messen

Alle messen van Kazoku

Kazoku is door ons ontwikkeld met het streven om een ongekend goede prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden. A-merk kwaliteit, maar dan zonder voor een merknaam te hoeven betalen. Daarbij laten we de messen zelf maken bij gerenommeerde fabrikanten om ze vervolgens zelf te importeren. Door deze werkwijze wordt tussenhandel overgeslagen en dat scheelt behoorlijk in de uiteindelijke verkoopprijs. Het voordeel is voor jou!

Lees hier meer over de verschillende series   ·   Bekijk de Top 10

 

"Erg mooi en bijzonder scherp mes. Het handvat is fijn en het mes is niet al te licht. Prijs/kwaliteit een echte aanrader" Ruud - Takahiro Gyuto

 

Een scherp mes is je beste vriend in de keuken

Door de directe samenwerking met de messenmakers kunnen we de Kazoku messen scherper aanbieden dan andere merken. Zo krijg je altijd een mooier, scherper en beter mes voor je geld.

We zijn constant bezig om de collectie uit te breiden met o.a. nieuwe messoorten, messenmappen en andere hulpmiddelen. Met een Kazoku koop je kwaliteit waar we volledig achter staan.

Kazoku betekent "Familie" in het Japans. Dat vinden we een passende naam voor een merk dat we zelf ontwikkelen. Meesterslijpers is immers een familiebedrijf.

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 76
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.