Op voorraad
Gratis bezorgd
€ 265,00
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met
  • Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
  • Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten: 5300
Spaarpunten: 265
meer Info
Voorbeelden
-
+
  • Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
  • We ship worldwide info
Een vlijmscherp vleesmesmes met een opvallend ontwerp. De Kazoku sujihiki valt op door de bijzondere bewerking op het staal. Dit wordt gedaan met een hamer na het smeden en zorgt ervoor dat voedsel minder blijft plakken tijdens het snijden. Vaak wordt deze bewerking met een normale hamer uitgevoerd maar bij dit model hebben ze een speciale hamer ontwikkeld. 

  • Gemaakt van SLD Staal (61-62 Rockwell)
  • Luxe handvat van Keyaki
  • Bijzondere hamerslag bewerking

Bijzonder roestvaststaal

Het mes is gesmeed uit SLD staal. Deze staalsoort heeft een hoog carbon gehalte (1.5%) waardoor deze extra gehard kon worden (60-62 Rockwell). Door 11-13% chromium toe te voegen is het staal toch nog roestvast. 

Roestvast Sanmai
De harde kern wordt beschermd door twee lagen zacht roestvast staal. Het mes blijft lang scherp en is makkelijk zelf te slijpen. Bijna vergelijkbaar met een carbon mes maar dan zonder het onderhoud.


Specificaties

Product Details
Soort Mes
Categorie Messen
Serie Kazoku Kaji
Gewicht 145 gram
Details Mes
Staal Type Roestvrij staal
Soort mes Vleesmes
Staalsoort SLD
Hardheid (Rockwell HRC) 62
Lemmet afwerking Tsuchime
Herkomst staal Japans
Lemmet lengte 270 mm
Totale lengte 425 mm
Lemmet hoogte 36 mm
Lemmet Dikte (hiel) 3.5 mm
Lemmet Dikte (midden) 1.9 mm
Lemmet Dikte (1cm van punt) 0.7 mm
Slijpwijze Dubbelzijdig Geslepen
Bekijk Meer
Heft Info
Heft/Handvat Type Japans (Wa)
Heft Materiaal Keyaki
Heft lengte 136 mm
Rechts- of Linkshandig Links- en Rechtshandig
UPC 6097645520547