Kazoku Aogami Messen

De Kazoku Aogami messen zijn voor de liefhebber. Voor zij die niet erg vinden om een beetje extra zorg en aandacht op te brengen in ruil voor de sublieme snijeigenschappen. Hou je van ultieme scherpte en zelf onderhouden en slijpen? Dan zal Aogami je hart stelen.

Deze messen zijn gemaakt van Aogami Blue Paper steel #2. Deze staalsoort heeft een hoog carbon gehalte en kan bij slecht onderhoud gaan roesten. Geen andere staalsoort laat zich zo vlijm- en de vlijmscherp slijpen. Dit is ook de reden dat veel traditionele Japanse messen van dit staal gemaakt worden.

Om het harde Aogami staal zijn 2 lagen roestvrij staal gevouwen, deze beschermen de kern tegen breken en roest. Daar waar het kernstaal onder deze lagen uit komt zal het na verloop van tijd verkleuren en een patina laag krijgen. Dit is een natuurlijke reactie en zal het staal beschermen.

Met dit mes word je steeds meer één en op een gegeven moment wil je het niet meer wegleggen. Wedden dat je iedere keer zal staan trappelen om het te gebruiken?

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.