JFHM van der Vlist op 12-01-2016
Prima messen
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
B. Borger op 30-12-2015
prima vlijmscherp mes
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Maarten Blankestijn op 16-12-2015
prima mesje, leuke dat je hem kon laten graveren.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Joep Staps op 08-12-2015
Goed product, snelle levering. Niets dan lof.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Johan Van Roy op 29-11-2015
Probleempje met de verzendkosten gemeld, hoewel dit tijdens het weekend was toch antwoord gekregen en probleem opgelost. Fouten kunnen gebeuren maar als ze dan ook onmiddellijk en zeer vriendelijk oplossen krijgt deze firma van mij 5 sterren.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Tsjitske Hofstra op 27-11-2015
De afhandeling van mijn bestelling geef ik 5 sterren. De messen zitten nog in de cadeauverpakking want het is een Sint Nicolaas cadeau.
Met vriendelijke groet,
Tsjitske.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Nanno Nanninga op 12-10-2015
Het Victorinox Broodmes Fibrox 21 cm is een fantastisch broodmes, waar je met het grootste gemak rechte plakken mee snijdt van een vers brood. Het kan vast duurder, maar niet beter!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Leon Derhaag op 05-10-2015
tevreden maar ik zou het mes prettiger gevonden hebben als het zowel het heft als het lemet een cm langer waren geweest
  •  4
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
A. Timmers op 09-09-2015
de messen zijn precies zoals in verwacht had.
ze zijn goed scherp.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Joke Zwikker op 30-06-2015
Fantastisch verzorgd! Zijn er héél blij! Zullen jullie zeker aanbevelen.
Wij geven 5 sterren.
Vorig jaar relance koekenpannen bij jullie gekocht,.super blij mee.
Groet J.Zwikker
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Trudy Straathof op 27-06-2015
ze zijn echt super scherp en dat zochten we dus prima! wat mij betreft mogen de namen dieper gegraveerd worden want ze zijn bijna niet te lezen maar ik vind het wel super leuk dat onze namen er op staan.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Wisse Hubers op 20-06-2015
Snel, goedkoop, top.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Eric Faas op 15-06-2015
prima messen, snelle service, mooie afwerking, fijne cadeau/kaartjesservice!!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Mary Weekers op 27-05-2015
wij gebruiken deze messen al zeker 20 jaar. nu waren ze echt aan vervanging toe omdat de kartels behoorlijk afgesleten waren.
Zelfs onze kinderen kunnen niet zonder deze messen. Je snijdt er alles mee, niet te vergelijken met een ander soort mes.

NB. bij bol.com betaal je €13.95 per mesje!

ben dus een zeer tevreden klant.

gr. Mary Weekers
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Hanneke Haarman op 18-05-2015
Zeer snelle levering, lage portokosten en

héél leuke bijkomstigheid, gratis gravering!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Hanneke Haarman op 18-05-2015
Zeer snelle levering, lage portokosten en

héél leuke bijkomstigheid, gratis gravering!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Elias Barcelo op 17-04-2015
Mooie levering. Alles tiptop. Prijs kwaliteit heel goeie mesjes.
  •  4
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Jeroen Mooesbergen op 14-04-2015
Vlijmscherpe messen. Ideaal om bijvoorbeeld harde broodjes mee te snijden en tevens te smeren. Gaan prima in de vaatwasser. Het lemmet is buigzaam maar stevig genoeg voor bv de genoemde harde broodjes. Alleen met gasten zou ik ze ivm de goedkope uitstraling niet op tafel leggen als tafelbestek om dat het heft van plastic is en ook die looks heeft. Uitstekende praktische messen, blij mee!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Feikje Bakker op 02-03-2015
prima messen - wij zijn er erg blij mee
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
H.P. van Meel op 12-02-2015
Supersnelle levering en hele goede kwaliteit!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review