Dieu Luong Truong op 14-01-2018
Het Victorinox Tafelbestek mes is onmisbaar geworden in mijn huishouding en is al snel mijn favoriet geworden in de keuken en vooral op de eettafel. Het mes wordt vlijmscherp geleverd en de mooie kartelrand zorgt ervoor dat het mes veelzijdig is in gebruik. Dankzij de optie om het mes te laten graveren, is het ook heel geschikt als persoonlijk geschenk. Dankjewel Meesterslijpers!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Henk van Stel op 02-01-2018
Superscherpe messen, aanrader voor iedereen met problemen aan zijn/haar handen. Snel geleverd.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
G.W. Kersjes op 24-12-2017
prima vlotte levering
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Wim Joosten op 18-11-2017
Ben zeer tevreden over de Victorinox tafelbestek mesjes blijven goed scherp pas op voor je vingers
Zeer snelle levering en klant vriendelijk.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Annemarie Visser-Butzelaar op 11-07-2017
Snelle en correcte levering, fijne messen!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Jolanda Spithorst op 14-05-2017
Geweldige messen!!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Wil van Mer op 07-04-2017
Ik ben zo blij dat ik ze heb gekocht. Had ik veel eerder moeten doen. Maar dat is altijd achteraf....
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Gea van Henten op 17-03-2017
Uitstekend
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Jolanda Spithorst op 01-03-2017
Wat een geweldige messen zijn dit!!!! Ik gebruik niks anders meer, wel oppassen voor je vingers!!! En met lemmet naar beneden in de afwasmachine want je snijdt jezelf echt open. Broodjes die net afgebakken zijn snij je eenvoudig doormidden, zonder het broodje geheel te verzieken. Echt TOP!!!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
A. Reekers op 06-01-2017
Snelle levering. Uitstekende messen, ze zijn heel licht en snijden geweldig. We gebruiken ze veel.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
karin kwak op 20-12-2016
Perfecte kwaliteit, mooie scherpe messen.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Emmy Heineke op 14-12-2016
Licht, zeer scherp mes!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Patrick Quist op 09-07-2016
Handig mesje, klein maar fijn
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Bennert de Wijs op 07-07-2016
M'n boterhammen snijden is geen probleem meer met dit mes. Aanrader voor als je een goed mes zoekt om boterhammen mee te smeren en te snijden.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
John Swaab op 12-06-2016
Kortgeleden een vlleesmes aangeschaft aanvankelijk niet tevreden om reden van restvorming na wasbeurt in vaatwasser .leverancier reageerde onmiddellijk na mijn klacht en foto met de levering van een nieuw mes.Dit mes een aantal dagen gebruikt en gewassen. Is nu naar tevredenheid. Een mooi scherp mes.
Met vriendeijke groeten, john swaab
  •  4
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
M Heinsbroek- van der Leest op 22-05-2016
Superproducten en een snelle bezorging! Ik kom zeker weer bij jullie terecht als ik weer iets nieuws wil/moet hebben! AANRADER!!!
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Jeanne Avontuur op 21-03-2016
Een fantastisch mes. je kunt er alles mee snijden. Onmisbaar in iedere keuken.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Nans Wijnstok op 27-01-2016
Snel, netjes, met aandacht ...
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
Agnes Heuts op 26-01-2016
Bedankt voor uw service.
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review
corine kooijman op 19-01-2016
Supermesjes vooral leuk met gegraveerde namen erin
  •  5
Was deze review behulpzaam? 0 van 0 vond deze review behulpzaam.   Meld deze review