Zakmessen

Met een zakmes sta je altijd paraat om huis-, tuin- en keukenklusjes te doen. Dozen openen, takken doorzagen, touwen of plastic snijden. Of je vlees snijden bij een restaurant of zelfs je nagels verzorgen.

Wij hebben voor iedereen een zakmes. Van de bekende Zwitserse zakmessen van Victorinox tot outdoor en survivalmessen van bijvoorbeeld Fällkniven. Daarnaast hebben we ook de betaalbare messen van Opinel, stijlvolle laguiole messen of complete gereedschapskisten op zakformaat: de Leatherman multitools.

Of je een outdoor liefhebber bent dat een survival mes nodig heeft of dat je in de trein of in het park je appeltje wilt schillen, we hebben het juiste mes voor jou.

Laat je zakmes graveren

Met onze Gratis graveerservice kunnen we elk model  graveren met een naam, tekst of logo. Zo herken je altijd jouw model of maar je er een uniek cadeau van. Lees hier alles over het graveren van zakmessen

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 501
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.