Op voorraad
Gratis bezorgd
€ 299,00
- Achteraf betalen: na 14 dagen met
- Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
- Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten:
5979
Spaarpunten:
298
-
+
- Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
- 30 dagen bedenktijd
- Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
- We ship worldwide info
Hatsukokoro werkt met diverse ambachtslieden om zo unieke messen uit te brengen. De messen in deze serie worden gemaakt in de Atelief van Tojiro. Hier worden messen met de hand gesmeed. Het mes heeft een prachtige afwerking met een donkere kurouchi en 32 lagen damast.
- Koksmes met een lemmet van 21 cm
- Voor het snijden van vlees, vis, groenten en fruit
- VG10 staal
- 61 HRC Rockwell
- Kurouchi & Damast
- Gemaakt in Niigata, Japan
- Octagon handvat van Ebbenhout
Specificaties
Product Details | |
Soort | Mes |
Categorie | Messen |
Serie | Hatsukokoro x Tojiro Atelier |
Gewicht | 160 gram |
Details Mes | |
Staal Type | Roestvrij staal |
Soort mes | Gyuto, Koksmes |
Staalsoort | VG-10 |
Hardheid (Rockwell HRC) | 61 |
Lemmet afwerking | Kurouchi, Damast |
Herkomst staal | Japans |
Lemmet lengte | 210 mm |
Totale lengte | 360 mm |
Lemmet hoogte | 46 mm |
Lemmet Dikte (hiel) | 2.3 mm |
Lemmet Dikte (midden) | 2 mm |
Lemmet Dikte (1cm van punt) | 0.7 mm |
Slijpwijze | Dubbelzijdig Geslepen |
Bekijk Meer |
UPC |
---|