Op voorraad
Gratis bezorgd
€ 299,00
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met
  • Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
  • Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten: 5979
Spaarpunten: 298
info
Voorbeelden
-
+
  • Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
  • We ship worldwide info

Hatsukokoro werkt met diverse ambachtslieden om zo unieke messen uit te brengen. De messen in deze serie worden gemaakt in de Atelief van Tojiro. Hier worden messen met de hand gesmeed. Het mes heeft een prachtige afwerking met een donkere kurouchi en 32 lagen damast.

  • Koksmes met een lemmet van 21 cm
  • Voor het snijden van vlees, vis, groenten en fruit
  • VG10 staal
  • 61 HRC Rockwell
  • Kurouchi & Damast
  • Gemaakt in Niigata, Japan
  • Octagon handvat van Ebbenhout

Specificaties

Product Details
Soort Mes
Categorie Messen
Serie Hatsukokoro x Tojiro Atelier
Gewicht 160 gram
Details Mes
Staal Type Roestvrij staal
Soort mes Gyuto, Koksmes
Staalsoort VG-10
Hardheid (Rockwell HRC) 61
Lemmet afwerking Kurouchi, Damast
Herkomst staal Japans
Lemmet lengte 210 mm
Totale lengte 360 mm
Lemmet hoogte 46 mm
Lemmet Dikte (hiel) 2.3 mm
Lemmet Dikte (midden) 2 mm
Lemmet Dikte (1cm van punt) 0.7 mm
Slijpwijze Dubbelzijdig Geslepen
Bekijk Meer
Heft Info
Heft/Handvat Type Japans (Wa)
Heft Materiaal Ebbenhout
Heft lengte 133 mm
Rechts- of Linkshandig Links- en Rechtshandig
UPC