Uitverkocht
Tijdelijk uitverkocht
Gratis bezorgd
€ 190,00
- Achteraf betalen: na 14 dagen met
- Meestal binnen 1 dag geleverd (Bestel vóór 17.00 uur)
- Gratis bezorgd (in Nederland)
Prijs in spaarpunten:
3800
Spaarpunten:
380
-
+
- Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden (NL & BE)
- 30 dagen bedenktijd
- Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
- We ship worldwide info
Omschrijving
De Hatsukokoro Shiragasi messen zijn gemaakt van shirogami #2 carbon staal en zijn eenzijdig geslepen. Hierdoor is het mes scherper dan dubbelzijdig geslepen messen, maar vereisen ze wel een iets andere snijtechniek. Zo zal het mes tijdens het snijden iets meer naar de zijkant trekken. Het lemmet is aan de linkerkant hol geslepen zodat voedsel niet blijft plakken en je makkelijk kunt doorsnijden. Een aanrader voor de ervaren kok die een zo scherp mogelijk mes zoekt.
Het strakke handvat zorgt voor een mooi contrast met het rauwe lemmet. Het heeft een traditioneel achthoekige vorm maar ziet er door de schuine achterkant dynamischer uit. Hierdoor lijkt het wat korter, maar er is meer dan genoeg ruimte voor (grote) handen, helemaal met de pinchgrip. Het heft is gemaakt van wenge hout met een krop van buffelhoorn.
- Eenzijdig geslepen
- Shirogami #2 Carbon Staal
- 63 HRC Rockwell
- Carbon Sanmai
- Handgemaakt in Japan
Specificaties
Product Details | |
Soort | Mes |
Categorie | Messen |
Serie | Hatsukokoro Shirasagi |
Gewicht | 200 gram |
Details Mes | |
Staal Type | Carbon |
Soort mes | Gyuto, Koksmes |
Staalsoort | Shirogami #2 |
Hardheid (Rockwell HRC) | 63 |
Lemmet hoogte | 44 mm |
Lemmet afwerking | Gepolijst |
Herkomst staal | Japans |
Lemmet lengte | 185 mm |
Totale lengte | 330 mm |
Lemmet Dikte (hiel) | 3.9 mm |
Lemmet Dikte (midden) | 3.2 mm |
Lemmet Dikte (1cm van punt) | 1 mm |
Slijpwijze | Eenzijdig Geslepen |
Bekijk Meer |
UPC |
---|