Grill, Rook,Bbq

  • € 25,00




  • Gratis bezorgd vanaf € 40,- (daaronder € 4,95) info
  • Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden
  • Gemiddelde levertijd 1 werkdag
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met Billink

Alles over roken

De rokerige, rijke smaak van gerechten die boven open vuur zijn bereid, is een van de grote geneugten des levens.

Zelfs met de eenvoudigste houtskoolbarbecue in de tuin, op een balkonnetje of op de camping kan iedereen met de tips en recepten van Ben Tish, chef-kok van het Londense Ember Yard, verrukkelijke gegrilde, gerookte en langzaam geroosterde vlees-, vis- en groentegerechten bereiden.

'Vuur, rook en stevige smaken; dit boek knettert en sist van de goede ideeën. Ik wil alles uitproberen.'
Diana Henry

'Ben is een geweldige chef-kok en zijn talent en creativiteit komen duidelijk in deze fantastische recepten tot uiting.'
Jason Atherton

  • 256 pagina's
  • Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Product Details
Categorie Kookboeken
Soort Kookboek
Thema Barbecue

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Schrijf een review

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.