Global SAI-01 Koksmes 19cm


 • € 189,00
Gratis bezorgd

Beschikbare opties:

Info

Gratis je mes laten graveren

Als je een mes bij ons koopt kunnen wij deze gratis voor je graveren met je naam, een datum of een persoonlijke tekst. Ook logo's en andere ontwerpen zijn mogelijk.

Hoe en waar wordt het gegraveerd

Wij graveren het mes aan de rechterkant. Aan de rechterkant staan meestal geen logo's of artikelnummers waardoor een gravure meer opvalt.

Wij graveren de messen met een diamantpunt graveermachine. Hierbij wordt er met een punt van diamant de gravure in het metaal gekerfd. Dit gebeurt met grote precisie waardoor de gravure er super strak in komt te staan.

Speciale verzoeken

Heb je een speciaal verzoek? Wil je het mes op een andere plek gegraveerd hebben? Dan kun je dit aangeven in het "Geef je voorkeur op" vak. Hier kun je precies aangeven waar je de tekst gegraveerd wilt hebben.

Smileys en icoontjes

Uiteraard zijn smileys en iconen (waaronder hartjes) ook mogelijk. Ook dit kun je aangeven in het "Geef je voorkeur op" vak.

Heb je nog vragen? Stel ze dan via de Chat rechtsonder, whatsapp 06-19618634, telefoon 020-6122824 of email info@meesterslijpers.nl.

Voorbeelden

Bij producten die je kunt laten graveren hebben je de keuze uit verschillende soorten lettertypes. Hierbij de meest populaire fonts.

voorbeeld van scriptfont
voorbeeld van Victoria font
voorbeeld van Arial font
voorbeeld van Franklin font

Op zoek naar een ander lettertype? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

?

Wat wij graag willen weten

In het onderstaande tekstvlak kun je opgeven hoe je het product gegraveerd wilt hebben. Laat weten waar je het wilt laten graven en hoe groot. Bijvoorbeeld in het midden over het volledige product of linksboven met een breedte van 10 cm.

We sturen altijd eerst een voorbeeld

Zodra we je bestelling ontvangen hebben zullen we een voorbeeld naar je toesturen. Je kunt dan aangeven of het akkoord of dat je nog aanpassingen wenst. Na je akkoord zullen we deze gelijk graveren en versturen.


 • Gratis bezorgd vanaf € 40,- (daaronder € 4,95) info
 • Gemiddelde levertijd 1 werkdag
 • 30 dagen bedenktijd
 • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact

 • SAI 01 Koksmes van 19 cm

De Global SAI keuken en koksmessen

Global messen, is al jaren het bekendste Japanse messen merk. Geliefd bij de thuis kok maar ook in de horeca. Al meer dan 25 jaar hadden ze 1 serie, maar nu is het tijd voor een complete nieuwe serie, de Global SAI. Gemaakt voor de professionele kok en enthousiaste (thuis)kok. Gemaakt van harder staal, zodat het mes nog langer scherp blijft. En met een ergonomische handvat, dat wat langer is en een duimgreep heeft. Dit in een compleet stoer nieuw uiterlijk die kracht uitstraalt. Bekijk de collectie of lees hieronder meer over wat dit mes zo goed maakt.

Het Lemmet

Het lemmet is gemaakt van het unieke gepatenteerde Chomova 18 staal dat gehard is tot 58-59 HRC Rockwell. Dit staal is harder dan de normale Global serie. Deze kan extra scherp geslepen worden en houdt deze scherpte ook langer. Om het mes te beschermen en flexibeler te maken zijn er 2 langen sus-410 staal om heen geplaatst. Ook is het mes hierdoor minder breuk gevoelig en beter bestand tegen roest en corrosie. Het lemmet is bewerkt met een hamerslag. Dit geeft het een uniek uiterlijk en de kuiltjes geven het mes een anti-kleef functie. Hierdoor blijft bij het snijden en hakken je groenten en fruit minder plakken.

Het heft

De Global SAI messen hebben een wat langer heft dat tijdens de fabricage wordt gevuld met zeezand. Hierdoor zijn ze wat zwaarder van gewicht en hebben ze een optimale balans. Tussen het handvat en het lemmet is een duim greep geplaatst die zorgt voor dat je bij het snijden een goede grip hebt ook als je wat meer kracht moet zetten. Deze aanpassingen aan het handvat zorgen voor een fantastisch snij ervaring waarbij zelfs langdurig snijden prettig is.

Voordelen van de Global SAI v.s. Global

Voordelen van de Global SAI tegenover de normale Global

 • Harder staal 58-59 HRC Rockwell (dus langer scherp)
 • Voedsel blijft minder plakken (dankzij de hamerslag)
 • Langer en zwaarder handvat (voor betere balans)
 • Beter en stevigere grip dankzij duimgreep (dus ergonomische)
 • Beter beschermd tegen roest

bekijk alle Global messen

Product Details
Categorie Keukenmessen
Soort Mes
Details Mes
Mes Soort Koksmes
Lemmet lengte 19 cm
Lemmet hoogte 4.5 cm
Herkomst staal Japans
Lemmet afwerking Hamerslag
Tang Volledige tang
Handgreep lengte 12 cm
Handgreep Soort RVS
Handgreep Breedte 27.05 mm
Rechts- of Linkshandig Links- en Rechtshandig
Gewicht 246 gram
Staalsoort Cromova 18 Sanso
Totale lengte 34.1 cm
Hardheid 58-59 Rockwell
Slijpwijze Aziatisch
Serie Global Sai

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Schrijf een review

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.