Glas Graveren

Glas bedrukken

Je maakt een feest extra bijzonder met gepersonaliseerde glazen. Denk bijvoorbeeld aan een trouwfeest waarbij de trouwdatum met 2 ringen in de champagneglazen zijn gegraveerd. Of je favoriete theeglas met een persoonlijke boodschap. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zijn alleen dure glazen mogelijk?

Nee, juist het tegenovergestelde. Het is vaak zo dat goedkoper glas mooier graveert dan duurder glas. Dit komt mede door de hoeveelheid metaal (lood) dat in glas verwerkt is. Bij duurder glas is de verhouding lood hoger en daarom moeilijker te graveren. Vaak wordt de gravure iets onrustiger en minder duidelijk bij een duurder glas.

Zijn logo's of afbeeldingen ook mogelijk?

Zeker! We graveren regelmatig het logo van een bedrijf of een persoonlijke tekening op een glas. Zo kun je een eigen ontwerp op een glas laten graveren, een super origineel cadeau.

Kan ik met mijn eigen glas langskomen?

Ja, we graveren ook glazen die niet bij ons gekocht zijn. Wel geldt voor al het graveerwerk dat het op eigen risico gebeurt.  Het gaat bijna altijd goed, maar we kunnen van te voren niet garanderen dat het glas geschikt is. 

Wat gebeurt er als het glas niet geschikt is?

In dat geval zal de gravure niet duidelijk zichtbaar worden of deeltjes van de gravure missen. Dit gebeurt niet vaak en over het algemeen worden bijna alle gravures mooi.

Kunnen andere glazen producten ook?

Uiteraard! We hebben al heel veel verschillende soorten glazen producten gegraveerd. Naast glazen o.a. spiegels, awards, wijnflessen, whisky flessen en karaffen.

Video's

Enkele voorbeelden

ikea lamp standaard
Spatels gegraveerd
achterkant van gitaar
kledinghanger
steel van pan gegraveerd
houten speelgoed

Welke producten van glas hebben jullie in de winkel?

Je kan bij ons terecht voor wijnglazen, champagneglazen, whiskyglazen, gin en tonic glazen, theeglazen en diverse karaffen.

Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.