Glas Graveren

Glas bedrukken

Je maakt een feest extra bijzonder met gepersonaliseerde glazen. Denk bijvoorbeeld aan een trouwfeest waarbij de trouwdatum met 2 ringen in de champagneglazen zijn gegraveerd. Of je favoriete theeglas met een persoonlijke boodschap. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Koop je het product bij ons?
Naam (max 8 cm) € 10
Zin € 12.59
Uitgebreide gravure
(logo of veel tekst)
€ 15
Groot formaat afbeelding vanaf € 20
Je eigen product graveren?
Dit is in deze situatie niet mogelijk

Meerdere Glazen graveren?

Dan maken we altijd een speciale prijs. Stuur ons een mail met je wensen en je ontvangt een persoonlijke offerte.

Zijn alleen dure glazen mogelijk?

Nee, juist het tegenovergestelde. Het is vaak zo dat goedkoper glas mooier graveert dan duurder glas. Dit komt mede door de hoeveelheid metaal (lood) dat in glas verwerkt is. Bij duurder glas is de verhouding lood hoger en daarom moeilijker te graveren. Vaak wordt de gravure iets onrustiger en minder duidelijk bij een duurder glas.

Lettertypes

Hieronder de populairste lettertypes. Deze fonts zijn geoptimaliseerd voor de graveermachine.

voorbeeld van arial font
voorbeeld van georgia font
voorbeeld van Great Vibes font
voorbeeld van Lucida Caligraphy font
voorbeeld van Lucida Handwriting font
voorbeeld van Impact font

Heb je zelf een mooi lettertype / font gevonden? Stuur ons de naam van de font en we zullen kijken of het mogelijk is. Gebruik daarvoor het volgende formulier.

Zijn logo's of afbeeldingen ook mogelijk?

Zeker! We graveren regelmatig het logo van een bedrijf of een persoonlijke tekening op een glas. Zo kun je een eigen ontwerp op een glas laten graveren, een super origineel cadeau.

We hebben hiervoor het bestand in de hoogste kwaliteit nodig. Het liefst als een vector bestand (ai, svg, eps of pdf) maar als je die niet hebt dan is een jpg of png ook goed. Stuur deze op samen met je overige wensen via het formulier hieronder. We zullen dan kijken of het logo geschikt is en je een voorbeeld sturen.

Kan daar ook extra tekst bij
Wil je onder het logo nog andere tekst? Dat is uiteraard ook mogelijk. We zullen deze dan passend maken en je een voorbeeld sturen.

Kan ik met mijn eigen glas langskomen?

Nee, dit is in de huidige situatie niet mogelijk.

Hoe snel kan het klaar zijn?

Het graveren gebeurt binnen een werkdag. Bij extreme drukte kan dit een dag langer duren. We doen altijd ons best om de opdrachten zo snel (en toch nauwkeurig) mogelijk af te ronden. Heb je haast? Stuur ons dan een bericht met je wensen en gewenste levertijd via het formulier hieronder.

Video's

Enkele voorbeelden

ikea lamp standaard
Spatels gegraveerd
achterkant van gitaar
kledinghanger
steel van pan gegraveerd
houten speelgoed

Welke producten van glas hebben jullie in de winkel?

Je kan bij ons terecht voor wijnglazen, champagneglazen, whiskyglazen, gin en tonic glazen, theeglazen en diverse karaffen.