Glas Graveren

Glas bedrukken

Je maakt een feest extra bijzonder met gepersonaliseerde glazen. Denk bijvoorbeeld aan een trouwfeest waarbij de trouwdatum met 2 ringen in de champagneglazen zijn gegraveerd. Of je favoriete theeglas met een persoonlijke boodschap. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lettertypes

Hieronder de populairste lettertypes. Deze fonts zijn geoptimaliseerd voor de graveermachine. Heb je zelf een mooi lettertype / font gevonden? Stuur ons dan de font per mail. We zullen dan controleren of het mogelijk is.

voorbeeld van arial font
voorbeeld van georgia font
voorbeeld van Great Vibes font
voorbeeld van Lucida Caligraphy font
voorbeeld van Lucida Handwriting font
voorbeeld van Impact font

Wat kost het graveren in Glas?

De prijs is afhankelijk van wat je wilt graveren en de aantallen. We proberen de prijs van het graveren zo scherp mogelijk te houden. Bij meerdere aantallen zal de prijs per gravure goedkoper worden.

De volgende prijzen gelden alleen wanneer je het product bij ons koopt.

Naam (max 8 cm) € 10,-
Zin € 12.50,-
Uitgebreide gravure (logo of veel tekst) € 15,-
Groot formaat afbeelding vanaf € 20,-

Meerdere Glazen graveren? Dan bieden we scherpere prijzen!.
Lees hier meer

Voorbeelden van gravures

Hieronder enkele foto's van de diverse producten die we gegraveerd hebben.

Zijn logo's in glas ook mogelijk?

Zeker! We graveren regelmatig het logo van een bedrijf of een persoonlijke tekening op een glas. Zo kun je een eigen ontwerp op een glas laten graveren, een super origineel cadeau.

We hebben hiervoor het bestand in de hoogste kwaliteit nodig. Het liefst als een vector bestand (ai, svg, eps of pdf)? Heb je die niet? Stuur dan het grootste bestand dat je hebt. We zullen dan proberen deze om te vormen naar een geschikt bestand. Mocht dit niet teveel tijd kosten dan doen we dit zelfs gratis!

glas  gegraveerd

Zijn alleen dure glazen mogelijk?

Nee, juist het tegenovergestelde. Het is vaak zo dat goedkoper glas mooier graveert dan duurder glas. Dit komt mede door de hoeveelheid metaal (lood) dat in glas verwerkt is. Bij duurder glas is de verhouding lood hoger en daarom moeilijker te graveren. Vaak wordt de gravure iets onrustiger en minder duidelijk bij een duurder glas.

Hoe lang duurt het graveren?

Het graveren gebeurt binnen een werkdag. Bij extreme drukte kan dit een dag langer duren. We doen altijd ons best om de opdrachten zo snel ( nauwkeurig) mogelijk af te ronden. Heb je haast? Neem dan contact op.

Kan ik mijn eigen glas laten graveren?

Nee, dit is in de huidige situatie niet mogelijk. Alleen bij grote opdrachten (meer dan 10) is kunnen we dit voor je regelen. Neem hiervoor eerst contact met ons op.

Hoe werkt laser graveren in glas

We onze professionele Trotec 80 watt laser branden we een laagje van het glas weg. Het glas krijgt op die plek microkrasjes waardoor de gravure zichtbaar wordt.

Ben je enthousiast geworden?

Zoek dan snel een glazen product uit in onze webshop en maak er een uniek cadeau van. Uiteraard ben je ook welkom in onze winkel in amsterdam.

Meer inspiratie nodig?

Graveren Homepage Hout graveren Leer graveren Staal graveren