Onze geschiedenis

Messen, pannen en …..... tondeuses??

Ja, het lijkt misschien vreemd maar het klopt wel. We zijn namelijk begonnen als slijper van messen, scharen en tondeuses. Daar hoorde ook uiteraard verkoop bij. Al sinds het begin van de winkel hebben we er altijd naar gestreefd om de beste merken en producten te verkopen. Zo hadden we messen van Zwilling, Wusthof en Sabatier, scharen van Wahl en Jaguar, manicure producten van Dovo en Zwilling en tondeuses van Wahl en Moser.

Zo werden we bekend bij de professionele koks, kappers en kleermakers.

De stap naar kookwinkel

Toen de vrouw van de slijper ook in de winkel ging werken werd de winkel uitgebreid met pannen en bestek en werden we steeds meer een kookwinkel. Maar we blijven trouw aan onze historie en dus vind je naast de pannen en bakspullen ook professionele haar- en stofscharen, tondeuses en manicure producten.

De winkel is de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid naar een complete kookwinkel. Zo vind je bij ons alles op het gebied van bakken en braden, en zijn wij de pannen- en messenspecialist. In onze gezellige volle winkel valt er veel te snuffelen en vind je, als je goed kijkt, vaak net dat ene leuke product wat je nog niet kent of waar je juist heel lang naar op zoek was.

De nieuwe generatie

Tegenwoordig staan naast de slijper en zijn vrouw ook 3 van hun zonen en een schoonzoon in de winkel. Echte kennis en liefde voor het vak zit er bij ons ingegoten, maar nog veel belangrijker is dat je bij ons persoonlijke service krijgt. Klanten zijn bij ons geen nummer maar vrienden die we graag helpen.

Wat je ook zoekt...

We doen ons best om zoveel mogelijk producten van onze winkel ook in onze webshop te hebben. We kiezen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding in producten. Het grootste deel van ons assortiment hebben we zelf getest zodat we weten waar we over praten. Zo kunnen we precies vertellen wat het beste product voor jou is. 

Ook als we het niet hebben..

Zoek je iets dat wij niet hebben? Dan helpen we je graag zoeken. We hebben een uitgebreid netwerk aan leveranciers waar we bijna alles kunnen vinden. En lukt ons dat niet? Dan helpen we je zoeken bij andere winkels. Zo gaat onze service net wat verder dan je gewend bent.

De kern is nog aanwezig

Uiteraard is een deel van het bedrijf nog een slijperij. Dit is het hart en ziel van de Meesterslijpers en we zijn er supertrots op. Ook in de slijperij zijn we constant aan het verbeteren. We zorgen ervoor dat messen nog net wat scherper geslepen worden dan bij de concurrent.

Ook hebben we flink geïnvesteerd in professionele schaats slijpmachines. Zo worden je schaatsen bij ons geslepen op de slijpmachine waarmee ze op de olympische spelen ook slijpen. Elk mes, elke schaar, schaats en tondeuse wordt in de perfecte hoek geslepen.