Fujiwara Maboroshi Koksmes 19 cm


 • € 255,00
Gratis bezorgd

Beschikbare opties:

Info

Gratis je mes laten graveren

Als je een mes bij ons koopt kunnen wij deze gratis voor je graveren met je naam, een datum of een persoonlijke tekst. Ook logo's en andere ontwerpen zijn mogelijk.

Hoe en waar wordt het gegraveerd

Wij graveren het mes aan de rechterkant. Aan de rechterkant staan meestal geen logo's of artikelnummers waardoor een gravure meer opvalt.

Wij graveren de messen met een diamantpunt graveermachine. Hierbij wordt er met een punt van diamant de gravure in het metaal gekerfd. Dit gebeurt met grote precisie waardoor de gravure er super strak in komt te staan.

Speciale verzoeken

Heb je een speciaal verzoek? Wil je het mes op een andere plek gegraveerd hebben? Dan kun je dit aangeven in het "Geef je voorkeur op" vak. Hier kun je precies aangeven waar je de tekst gegraveerd wilt hebben.

Smileys en icoontjes

Uiteraard zijn smileys en iconen (waaronder hartjes) ook mogelijk. Ook dit kun je aangeven in het "Geef je voorkeur op" vak.

Heb je nog vragen? Stel ze dan via de Chat rechtsonder, whatsapp 06-19618634, telefoon 020-6122824 of email info@meesterslijpers.nl.

Voorbeelden

Bij producten die je kunt laten graveren hebben je de keuze uit verschillende soorten lettertypes. Hierbij de meest populaire fonts.

voorbeeld van scriptfont
voorbeeld van Victoria font
voorbeeld van Arial font
voorbeeld van Franklin font

Op zoek naar een ander lettertype? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

meer info

Wat wij graag willen weten

In het onderstaande tekstvlak kun je opgeven hoe je het product gegraveerd wilt hebben. Laat weten waar je het wilt laten graven en hoe groot. Bijvoorbeeld in het midden over het volledige product of linksboven met een breedte van 15 cm.

Indien gewenst sturen we een voorbeeld

Indien gewenst kunnen we een foto van de gravure geprint op het product sturen. Zo kun je bevestigen of naar je wens is of dat je nog aanpassingen wilt zien. Zo zullen we samen het product graveren zoals je het in gedachten hebt. Mocht je eerst een voorbeeld willen dan kun je dit aangeven in het opmerkingen veld bij het afrekenproces


 • Gratis bezorgd vanaf € 40,- (daaronder € 4,95) info
 • Gemiddelde levertijd 1 werkdag
 • 30 dagen bedenktijd
 • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact

Fujiwara koksmes met Shirogami kern

De messen van Fujiwara zijn berucht. Het zijn waarschijnlijk de scherpste messen ter wereld. Het shirogami staal (white carbon steel) behoort normaal al tot één van de allermooiste staalsoorten. Maar Fujiwara smeedt het staal naar het hoogste niveau.

Alleen voor de echte messenliefhebbers

Op het eerste gezicht zou je niet zeggen dat dit zo'n geweldig mes is. De afwerking is vrij grof. Het handvat van pakkahout is degelijk maar mist de afwerking die we van andere Japanse messenmakers gewent zijn. Je koop dan ook een echt ruwe diamant. Dit mes steelt de show met zijn snijcapaciteiten, niet met zijn looks.

#1 Shirogami White Carbon steel

De kern van het mes is gemaakt van shirogami staal dat gehard is tot 64-65 rockwell. Aangezien het carbon staal is zul je het mes goed moeten onderhouden en drogen  aangezien het mes kan gaan roesten. Over het shirogami staal zijn 2 lagen zachter rvs staal gevouwen die ervoor zorgen dat de rest van het lemmet niet kan roesten. Hierdoor is het mes makkelijk in onderhoud dan normale carbon messen.

Doordachte ergonomie

Ondanks de grove afwerking ligt het mes goed in de hand. De balans is goed uitgedacht en dankzij de uitholling in het lemmet heb je volledige controlere,over het lemmet. Perfect om te snijden met de pinch grip. 

 

Product Details
Categorie Messen
Soort Mes
Afmeting
Kleur Grijs
Details Mes
Mes Soort Koksmes
Lemmet lengte 19 cm
Lemmet Dikte
Lemmet hoogte
Herkomst staal Japan
Handgreep Soort Pakkawood
Gewicht
Staalsoort Shirogami
Totale lengte
Hardheid 64-65 Rockwell
Slijpwijze Aziatisch
Serie Fujiwara Maboroshi
 • -
  Geachte Medewerker,

  Ik probeerde al een paar keer om een review voor het koksmes van Fujiwara Maboroshi 19 cm te schrijven, maar op de desbetreffende plek lukt mij dat helaas niet......dus nu maar op deze wijze.

  In heb dit mes nu al twee weken in gebruik en zal je niet vermoeien met de superlatieven die worden gebruikt om dit ware kunstwerk te beschrijven. "Wat een G E W E L D I G mes !" . Dit had ik eigenlijk al veel eerder moeten doen.
  Ik ben blij dat ik voor de 19 cm versie heb gekozen, hiermee werk ik veel prettiger. Uiteraard is een langer mes 'net iets mooier om te zien', echter voor mij telt het gebruiksgemak .

  Wat ik ook graag wil vermelden is dat Meesterslijpers, zelfs op de drukke zaterdagmiddag , in de gelegenheid is om royaal de tijd te nemen jou als klant goed te woord te staan ! Terwijl ik van een kopje koffie genoot, na tweeënhalf uur reizen is dat erg fijn, kreeg ik uitleg over de verschillen en de snijeigenschappen van bijvoorbeeld R2 poederstaal. aogami- en shirogamistaal . Ook de diverse Japanse merken werden besproken.

  Juist door de vriendelijke en goed geïnformeerde medewerker heb ik uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. ' Ik heb absoluut niets tegen online kopen, in tegendeel gemak dient de mens' . Maar, als je de tijd neemt om deze goed gesorteerde winkel te bezoeken, kun je de verschillende messen goed bekijken en voelen hoe ze in de hand liggen.
  En wat zo'n bezoekje nog leuker maakte was dat ik na aanschaf van het mes nog een 'scherpe en nuttige attentie ' mocht ontvangen en dus enorm tevreden de winkel verliet !

  Met vriendelijke groet,

  Frank Thé

Schrijf een review

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.