Duurzame Producten

Gelukkig worden we ons allemaal steeds bewuster van duurzaamheid. En we nemen dit steeds vaker mee in de afweging van een aankoop. Dat past goed bij ons bedrijf. Als familiebedrijf zijn we eigenlijk vanzelfsprekend bezig met de lange termijn en het denken in meerdere generaties. Zo houden we bijvoorbeeld van kwaliteitsproducten, die lang mee gaan. En we repareren liever dan dat we vervangen.

En toch zijn er wat betreft gebruik van wegwerp producten als huishoudfolie of aluminiumfolie nog grote stappen zetten! Op deze pagina vind je een verzameling van de producten die hierbij kunnen helpen. Laat je inspireren! Er komen namelijk steeds meer producten op de markt die het makkelijker en leuker maken

Met deze producten verminder je het gebruik in je keuken en onderweg.

Bee's Wraps

Deze katoenen doeken zijn behandeld met bijenwas en jojobaolie. Je kunt er bijna alles in bewaren en mee afdekken. Je vormt de doeken met de warmte van je handen

Stasher Bag

De Stasher Bags zijn gemaakt van een platinum siliconen, een hoge kwaliteit siliconen. Je kunt er voedsel in bewaren en afsluiten met de handig sluitrand. Daarnaast kun je er ook sous-vide in koken!

Charles Viancin afdekkers

De deksels van Charles Viancin zijn leuk om te zien. En daarbij een geweldig alternatief voor huishoudfolie! Het soepele siliconen sluit een schaal of pan naadloos en luchtdicht af. En met een beweging heb je de deksel er weer af!

Food Huggers

Westmark afdekhoesjes

Bewaarboxen

Dopper

p>

Klean Kanteen

Koffiebekers / Travelmugs

Lunchboxen en broodtrommels

Rietjes en bestek

Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.